Ehomag
Magazin

Luna i Marko večeras u emisiji uživo otkrili 1 ŠOK DETALJ O VJENČANJU KOJU NIKO NIJE ZNAO: “To je trebala da bude tajna, ali dobro”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

U večerašnjem izdanju emisije “Amidži šou” voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se vjenčali i postali roditelji kćerke kojoj su dali ime Mia.

Oni su ovom prilikom pričali o svom vjenčanju i tome kako su uspjeli da se sakriju od svih.

– Uspjeli smo taj dan da sačuvamo za nas, maksimalno smo željeli da uživamo. Baš smo htjeli mir. Nama je to bila poenta da radimo kako smo željeli, ja sam tu bila pred porođaj, nisam htjela da se mučim, bio je dobar dan, lijepo vrijeme, sve je izgledalo kao u bajci – rekla je Luna, a onda se Marko nadovezao:

luna2

foto: Pink.rs

– Nama je pošlo za rukom da se sakrijemo. Kroz garažu druge zgrade smo otišli do frizera, pa smo se tamo spremali, cijeli plan sam ja tu napravio da nam niko ne bude tu osim ljudi sa kojima smo sarađivali taj dan i kumovi. Drago mi je da je sve ispalo ovako. U opštini kada smo se vjenčavali, stvarno nam je bio stres kao da smo imali svatove, a to su bili deset automobila paparaca. A i to je trebalo da bude tajna, ali dobro.

Luna je na kraju, pred reklame, progovorila i o tome da li će se vratiti pjevanju:

– I ako se budem vratila, to ću uraditi zato što je to ta moja neka ljubav, od rođenja, ja sam rođena u muzičkoj porodici. Kako se budem osjećala. Sada sam još uvijek na porodiljskom, imam do maja fore da odlučim da li ću da se vratim ili ne – rekla je ona.

(pink.rs)

Related Articles

TARI PALA VILICA KAD JE UGLEDALA ŠA: Postavila mu samo 1 pitanje

user

DALILA PERE KOSU SAMO 1 SEDMIČNO: Evo kako je njeguje i štiti od opadanja, NA KRAJEVE STAVI OVO

user

DŽEJLA OTIŠLA DA STUDIRA U ŠPANIJU, A SAD SE VRAĆA U BEOGRAD: Evo šta se desilo, odmah se oglasila

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM