Ehomag
Zabava

KO JE BAHATI ADAM ADAKTAR, sređuje obrve i usne DIJANI HRKALOVIĆ I MNOGIM SRPSKIM PJEVAČICAMA: 1 potezom izazvao BIJES javnosti!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović izašla je iz ilegale nakon dužeg perioda, odnosno otkako se njeno ime dovodilo u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom Veljom Nevoljom i Darkom Elezom. Ona je posjetila jedan kozmetički salon, a na Instagramu je objavljen snimak dok joj Adam Adaktar radi obrve.

– Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović. Moja društvena obaveza je da vam pokažem koliko je ona prelijepa, s obzirom da, ako ste gledali naslovne strane, nije baš bilo tako – rekao je Adaktar, smatrajući da je to najveći Hrkalovićkin problem u životu.

2626723-dijana-hrkalovic2-ff

Inače, Adaktar je popularan među estradom i gotovo da nema pjevačice koja nije radila obrve kod njega. Rodom je iz Čačka, a prije nekoliko godina je pokrenuo biznis u Beogradu kada je promijenio ime kako bi bilo što “zvučnije”.

2627005-2-ff

Iako poznat po obrvama “adaktarkama“, poznatiji je po svojoj bahatosti i nekulturi koju propagira svakodnevno. Prije pet mjeseci, u jeku korone organizovao je rođendansku žurku u jednom restoranu, na kojoj je bilo više od 50 gostiju, u sred zabrane okupljanja, a ostali su tamo i poslije 20 časova.

Neposredno pred žurku, Čačanin se snimao za Instagram i to dok vozi i u isto vrijeme ispija šampanjac direktno iz flaše.

Pored toga, njegova bahatost se ogleda i po tome što ugrožava svoju, ali i bezbejdnosti drugih učesnika u saobraćaju, jer osim što snima dok vozi, ne vezuje ni sebe, a i ni svoje dijete. Nedavno je izazvao bijes javnosti kada je sina od nepunih godinu dana vozio na suvozačevom mjestu.

Najviše osuda dobio je kada je u jednom tržnom centru parkirao automobil na mjestu rezervisanom za invalide jer je bilo najbliže ulazu. Ova slika je tada obišla društvene mreže, a mnogi su se pitali da li ovog čovjeka neko štiti. Upravo zbog poznanstva sa Dijanom mnogi su se zapitali da li je to razlog njegovog opuštenog i bahatog ponašanja.

2627003-5-ff

Podsjetimo, Hrkalovićeva je dovođenau vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična djela, kao i aferom prisluškivanja predsjednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. U martu je u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

(Izvor: Kurir.rs)

Related Articles

EVO ZAŠTO LJUDI OSTAJU U VEZI ILI BRAKU IAKO SE NE VOLE VIŠE:

user

Sinoć Đokoviću ispričao vic i nasmijao ga do suza, A DANAS MU PONOVO PRIŠAO: NOVAK PONOVO PLAČE OD SMIJEHA – evo šta mu je sad rekao (VIDEO)

user

“Ne želi više ni da čuje za mene”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM