Ehomag
Vijesti

BILA JE NAJZGODNIJA U SURVIVORU 2010. GODINE: Udala se za najboljeg druga, pa razvela – EVO KAKO DANAS IZGLEDA, RODILA JE I DIJETE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Lijepa manekenka koja se proslavila učešćem u Survajveru danas živi daleko od očiju javnosti i nedavno je postala majka

Bivša manekenka Katarina Vučetić dospjela je u žižu javnosti 2010. godine kada je učestovala u rijalitiju “Survajver” zajedno sa Gocom Tržan i Andrejom Maričićem.

Kćerka vojnog pukovnika i majke profesorke na Višoj pedagoškoj školi ostala je upamćena publici po fizičkoj i mentalnoj spremnosti, a svojim atraktivnim izgledom mamila je poglede muškaraca.

252681-katarina-vucetic-ls

Nakon rijalitija, povukla se iz javnosti, a u medijima se pisalo o njenoj neobičnoj ljubavnoj priči.

Naime, Katarina se 2013. godine udala za svog najboljeg prijatelja, građevinskog investitora Darka Manojlovića.

Skoro petnaest godina jedno drugom bili su nerazdvojni prijatelji i savjetnici koji su često međusobno osmišljavali vjenčanja na kojima je trebalo i da ukrste kumstva, ali sudbina je odredila drugačiji put. Iz prijateljstva se rodila ljubav i par se vjerio, nakon čega je uslijedila i svadba.

Međutim, njihov brak ipak nije opstao!

” Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš”, rekla je Katarina jednom.

A onda je u njen život ušao sadašnji suprug Predrag Ilić, bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Katarinu i Peđu spojio je Dr. Filgud.

“U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam sjetila da nas je već upoznao. (smijeh) Kad sam krenula od kuće, pomislila sam „ma, idem na sat vremena“, a ostadosmo skoro šest sati. (smijeh) Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio vjeru u ljubav. Možda je pretjerano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno vjeruješ i misliš da je to što imate zauvijek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto”, rekla je Katarina u jednom intervjuu.

Par je u aprilu ove godine dobio i sina, kojem su dali staro srpsko ime Vukman.

Katarina je u julu 2007. godine, dospela je u centar medijske pažnje nakon što je spasila život čovjeku koji je želio da skoči sa Brankovog mosta. Katarina ga je ubijedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde.

(Stil)

Related Articles

Detalji nesreće u Bugarskoj: Vraćali se iz Istanbula, poginulo 12 maloljetnika

user

PRVO SLOVO IMENA OTKRIVA KARAKTER I SUDBINU ŽENE: Saznajte šta govori o vama – mnogi su se iznenadili!

user

UZ POMOĆ ŠIBICE VAŠE CVIJEĆE BUJAĆE KAO NIKADA PRIJE: Ovaj genijalni trik će spasiti vaše cvijeće od propadanja

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM