Ehomag
Zabava

“Zbog teške finansijske fituacije otišao sam u Rusiju da radim”

“Zbog teške finansijske fituacije otišao sam u Rusiju da radim.

Ostaviti suprugu i dvije male kćerkice bilo je neopisivo teško i mislio sam da se ništa gore ne može desiti, ali… Nakon nekih 5 mjeseci dobio sam poruku od moje mame da me moja supruga naveliko vara! Ja u Rusiji, na hiljade kiometara daleko, mislio sam da ću umrijeti od muke. Jedan dan nisam vjerovao, drugi jesam, bio sam očajan.

Trebao sam biti godinu dana, ali sam nekako šefove nagovorio da me puste 2 mjeseca ranije. Nikome nisam rekao da se vraćam, čak ni mami. Došao sam prije 3 dana i zatekao sam moju suprugu kako se igra sa djevojčicama.

Već 3 dana i 3 noći spavam u obližnjem hotelu, svako veče idem do kuće i ništa. Moja supruga ni jedno veče nikuda nije išla i nikoga nije “ugostila”.

Već počinjem da sumnjam da je mama izmislila da bi nas rastavila. Još ću ovako nekoliko noći, a ako se ispostavi da mi je supruga vjerna, vjerujte da ću se rođene mame odreći javno, a prije toga ću je pljunuti.

ZAŠTO MI JE TO URADILA… KAO DA MI NIJE BILO TEŠKO”

 

Izvor: novi.ba

Related Articles

Šta kada vam voda na bazenu ili moru uđe u uši: 3 trika za efikasno rješavanje ljetnjeg problema

user

PRVA OBJAVA JASMINE IZETBEGOVIĆ NAKON SVADBE: “Ovo zaista nisam očekivala”

user

Odmah napište ovaj broj na papirić i stavite u novčanik: U 2022. VAS ČEKA OBILJE NOVCA, PARE ĆE SE LIJEPITI ZA VAS – evo zašto

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM