Ehomag
Vijesti

RODITELJI MARINE GAGIĆ PRESRETNI ZBOG ODLASKA DARKA LAZIĆA U NJEMAČKU: “Pored njega je prošla kroz pakao”, evo šta su otkrili

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Folker Darko Lazić nakon raskida vjeridbe sa Marinom Gagić, riješio je da napusti Srbiju i svoju sreću potraži u Nejmačkoj.

Pjevač pored muzike kojom se bavi, želi da se oproba u ugostiteljstvu, a kako piše “Svet” porodica njegove nekadašnje vjerenice raduje se njegovom odlasku. Marinina dalja rođaka, koja takođe živi u Pećincima, priznala je da su Gagići srećni što je njihova kćerka raskinula vjeridbu.

63053-darko-i-marina-fmob

– Oni su srećni što se sve ovako završilo i nadaju se da se Darko i Marina neće pomiriti. Od starta nisu bili za tu vezu i govorili su Marini da se mane Darka, ali ona nije hjtela da sluša. Ne misle oni da je on loš čovjek, već jednostavno nije za nju. Oduvijek je bio problematičan, volio da popije, mijenja djevojke, pa kako je ona mislila da ga promeijni. Što bi Slobodan i Sandra rekli “Ovako je najbolje za sve, daleko mu lijepa kuća”. Marina se pored njega mnogo kidala i nervirala, a takva nije dobra nikome, najmanje djetetu – priča izvor za “Svet”.

Related Articles

Oblačno i toplo sve do Nove godine

user

Preminuo hrvatski glumac Željko Mavrović

user

Cvijanović: Besmislen poziv na sankcije, Inzko je izazvao krizu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM