Ehomag
Magazin

LUNA, MARKO I MALA MIJA STIŽU U ŠIMANOVCE, VODITELJ POTVRDIO NJIHOV DOLAZAK: Evo šta vas čeka – IMAJU VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA FANOVE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ očekuje vas i ovog utorka uživo od 22:10 časova na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink. 

Ovog utorka očekuje vas prava ekskluziva – po prvi put nakon rođenja ćerke, kod Ognjena Amidžića u studio stižu Luna Đogani i Marko Miljković

screenshot-3

Jedan od roijetkih primera ljubavi iz rijalitija koje su opstale i u spoljašnjem svijetu su upravo Luna Đogani i Marko Miljković. Iako su tokom dvije sezone „Zadruge“, gdje su i započeli vezu, imali zaista turbulnetan odnos, te su neposredno pred Markov ulazak u treću sezonu i raskinuli, čini se da su ipak uspjeli da se izbore za svoju ljubav.

Luna i Marko kao novopečeni roditelji dolaze u „Amidži šou“! Po prvi put, Luna i Marko govoriće o tome koliko im se život promijenio otkako su postali roditelji, šta je Mia promijenila i da li će se ostvariti Markova želja da uskoro dobiju i drugo dijete. Popularni rijaliti učesnici osvrnuće se i na sve aktuelne teme – kakav je Markov odnos sa Anabelom, da li ima izgleda da će se pomiriti, ko im je od bivših zadrugara čestitao na prinovi, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

Izvor:Puls

Related Articles

BOGDAN DIKLIĆ OŽENIO ŽENU 22 GODINE MLAĐU OD NJEGA: Podarila mu kćerkicu, pa se rastali: „Nisam znao šta mi se dogodilo…” (FOTO)

user

Čolić se oženio kada je našao ženu koja ispunjava jedan uslov

user

PORODILA SE MIA BORISAVLJEVIĆ, OBJAVLJENE SLIKE IZ PORODILIŠTA: Čestitke samo stižu- BEBA JE PRESLATKA, EVO KAKO SE ZOVE (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM