Ehomag
Magazin

KĆERKA SNEŽANE DAKIĆ MATURIRALA, POZNATA VODITELJICA OBJAVILA SLIKU:Krila je od javnosti – EVO KAKO IZGLEDA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Današnji dan je veoma važan u porodici voditeljke Snežane Dakić.

Naime, njena ćerka Laura je završila osnovnu školu, a sve to je proslavila sa svojim vršnjacima na maturi.

screenshot-16

– Mamina maturantkinja! Završili smo osnovnu školu – poručila je Snežana ponosno, a mnogi pratioci su sa oduševljenjem prokomentarisali kako je Laurin odabir haljine, koja je potpuno u skladu sa njenim godinama, pravi odraz majke koja je godinama vodila emisiju “Život u trendu”.

– Laura je zrela i odgovorna djevojčica. Razumije kada joj se objasni zašto nešto može, a nešto ne bi trebalo. Čak i kada joj je nešto mrsko, ipak prihvati. Školske obaveze sama obavlja, čak sama planira i zakazuje privatne časove iz težih predmeta. Sama ide kod kozmetičara, a ponekad i kod zubara – ispričala je nedavno Dakićeva za “Story”.

Izvor:Espreso

Related Articles

DEJAN GUTAO KNEDLE! SAZNAO ŠTA SE DESILO IZMEĐU DALILE I CARA: Uhvatio se za glavu kad je čuo za čim mu žena sad žali! ŠOK! (VIDEO)

user

PAMTIMO JE KAO OKRUTNU ARZU IZ SERIJE “ELIF”: Evo kako ona izgleda u STVARNOM ŽIVOTU, oči će vam ispasti kad je vidite! (FOTO)

user

MAJA SASULA TARI CIJELU ISTINU IZ SPOLJNOG SVIJETA U LICE: Simova dobila nervni slom i zajecala (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM