Ehomag
Zabava

“Kćerka me razočarala”

“Samohrani sam otac od njene 5-e godine, supruga, njena mama je bila teško bolesna i umrla je kada je kćerka imala 5 godina. Nikada se nisam ponovo ženio, život sam joj posvetio sve kako bih je što bolje odgojio, ali…

Ona danas ima 17 godina i na bolan način sam sazno u šta izrasa. Pošli vikend sam bio sa društvom u kafani, da se malo opustim i najboji drugar, tačnije mislio sam da mi je najbolji, dao mi je broje kako je rekao jedne klinke koja spava sa muškarcima za novac, SIANNOVAC, rekao mi je.

Odma sam toj klinki pustio poruku, a ona mi je rekla ako želim da odmamogu doći do nje, jer je sama kući. Tražio sam adresu i kada mi je poslala šokirao sam se, moja ulica, moja zgrada broj mog stana. Iako pripit u sekundi shvatam…MOJA KĆERKA je ta klinka. Istog sekunda sam krenuo ka njoj, pijan, bijesan, ljut…

Kada sam pozvonio i kada je i ne znajici da sam ja pred vratima otvorila…ono spremna za AKCIJU i da zaradi bijednih 20 kuna izgubio sam razum, piajn držeći za ruku je odveo do kreveta i po njoj počeo da bacam novac.

Prvo je bila zbunjena, a ubrzo je shvatila i počela da se pravda. Nisam je tukao, jer nikada ni na koga nisam digao ruku, koliko god me govorila da neće više nikada dovoljno sam star da znam da me laže, postala je na žalost drolja i kao drolja će i da umre, to je tako ni prva ni posljednja.

Odlučio sam da je preselim u Split da dole završi srednju školu ili da radi šta je volja. Ja ću joj sve obezbijediti, od stana, do džeparca, a na njoj je da sama odluči u kome pravcu će voditi svoj život. Boli, vjerujte, mnogo boli… nakon supruge sada sam izgubio i kćer, ostao sam sam… ne znam zašto se meni sve ovo moralo da izdešava.

Grozno, sada shvatam i me zašto moje komšije zadnjih godinu dvije izbjegavaju…

Izvor: novi.ba

Related Articles

“Oprostio sam joj prevaru”

user

JA SAM LJUBAVNICA TVOG MUŽA: Rekao je nepoznat ženski glas, s druge strane…A Darija je znala, jer žena sve zna!

user

RECITE NAM KAKO SPAVATE I MI ĆEMO VAM REĆI KAKVA STE OSOBA: Ako ovako spavate, VI STE DRSKI DO SRŽI

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM