Ehomag
Lifestyle

ŽENE OTKRILE TAJNU! Utrljavajte OVU BILJKU NA LICE 7 DANA ZAREDOM: Koža će vam biti POTPUNO obnovljena!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Aloe vera je drevna afrička biljka, o kojoj prvi zapisi postoje još na mezopotamskoj pločici iz 2200. godine p.n.e., a danas je jedna od najpopularnijih biljaka zbog ljekovitih svojstava i široke primjene u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji.

Povijesno se aloe vera koristila za ozljede kože, tj. vanjsku upotrebu, a oralno kao laksativ. Danas se rabi kao narodni lijek za razne bolesti, za astmu, epilepsiju, osteoartritis, psorijazu, opekotine, posebno od sunca itd.

gettyimages-1038815380

Ako budete nanosili aloe veru na lice svaki dan tjedan dana primijetit ćete da vam je koža postala meka i sjajna.

Uzmite Aloe veru, nemojte je guliti, nego je dobro operite i očistite lišće. Nježno udarajte lišće kako bi omekšalo. Izrežite lišće. Zatim, nožem odrežite rubove lista s obje strane, kako biste ga mogli otvoriti i lako oguliti.

Rukama razdvojite otvoreni list, a ako ne ide glatko, nožem režite kroz njegovo središte. S pomoću žlice iscijedite sok iz lista, ali uzmite samo onoliko koliko vam je potrebno.

Ulijte sok u zdjelu. Prstima utrljajte sok Aloe vere po licu. Listom izmasirajte lice i ostavite sok na licu dvadeset minuta, dok se ne osuši.

Na koncu operite lice čistom vodom. Čistim ručnikom osušite lice.

Primijetit ćete da će vam koža biti meka, revitalizirana i zdrava.

Related Articles

Poslije praznika i pečenja izgleda uništeno od masnoće: NAMAŽITE PRLJAVU RERNU S 2 SASTOJKA – ostavite preko noći da djeluje, ujutro samo PREBRIŠITE

user

ZA OVA 3 ZNAKA NOVEMBAR ĆE BITI SRETAN MJESEC: Posao će vam odlično ići, a ljubav procvjetati

user

OPREZ! OVAJ PROGRAM UNIŠTAVA VEŠ MAŠINU: A sigurno ga najčešće koristite

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM