Ehomag
Magazin

Malo ko zna da je STRUGAR BIO U VEZI SA VODITELJICOM JUTARNJEG PROGRAMA! Njihova romansa počela je na fakultetu, a onda se ona zaposlila

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Popularni glumac Petar Strugar nedavno je postao po drugi put otac malog dječaka kojem je dao ime Ivo.
Kada je njegov ljubavni život u pitanju zna se da je on bio u vezi sa pjevačicom Milicom Todorović, ali malo ko zna da je on svojevremeno imao i romansu sa voditeljicom jutarnjeg programa na “Happy” televiziji Anđelom Lakićević.

Naime, Anđela Lakićević je prije nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

502651-andjela-lakicevic-parovi-1-ff

– Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa – istakla je tada voditeljica koja je studirala glumu na Cetinju i dodala:

– Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i djevojka dvije i po godine dok smo studirali – rekla je Anđela.

Njihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film “Montevideo” preselio u Beograd.

Inače, Anđelu je publika prvo upoznala kao učesnicu rijaliti programa “Parovi”, a zatim i kao voditeljicu tog istog šou programa. Nakon što je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji “Happy”, Anđela je došla na njeno mjesto i ona sada vodi jutarnji na Hepiju.

andjela-lakicevic

(Blic)

Related Articles

ŠOK! DEJAN I ĐEDOVIĆ U ŠOKU KAD SU VIDJELI KRVAVU ČESTITKU: “Bože me oprosti, šta je ovo”

user

DA LI JE OVO ISTI ČOVJEK?! SJEĆATE SE MRŠAVOG ĐEKSONA IZ ZADRUGE? Sada objavio sliku sa djevojkom i sve šokirao, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

user

PORODILA SE PRIJE 3 DANA, EVO KAKO DANAS IZGLEDA MIA BORISAVLJEVIĆ: Snimila bebu – CRNA I ČUPAVA, OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM