Ehomag
Zabava

“Komšinica mi došla na vrata”

Zakucala mi komšika na vratima. Kada sam otvorio vrata bila je u kratkoj suk.njici, pogledali smo se i ponudio da uđe. Kada sam je upitao gde je komšija rekla je da njen muž leži mrtav pijan i nije nizašta onda sam osetio da se nešto kuva.

Sela je i prekrstila noge. Ja sam otišao da skuvam kafu. Kada sam se vratio iz kuhinje ona je ležala na stomaku i gledala tv. jasno sam mogao da vidim crvene tan*e kao poziv za one stvari. Seo sam na krevet do nje, ona se malo skupila da sednem. Onda je rekla da je malo izmasiram kaže da je ubila promaja čim sam počeo da je masiram ona naglo krenula na mene i počela da me sv*ači, čim me ski*ula klekla je na pod i počela da ga pu.i.

Nije prošlo dugo, odmah se raskrečila preko kreveta i rukom ga povuka sebi. Krenula da ga stav.lja sebi. Strašno sam se uzb.dio, krenuo sam divljački da je ra.sturam. Nije prošlo 5 minuta pustio sam semenu tečn.ost. Kada smo završili tražila je papir da se obriše. Od tada više nije dolazila kod mene. Gubim svaki kontakt sa njom.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Čist bezobrazluk šta radi sa bebom”: Slika iz pošte kruži Tviterom – razlog je PORAŽAVAJUĆ

user

MUŠKARCI SE STIDE DA O OVOM PRIČAJU, A MOŽE UGROZITI ŽIVOT:12 simptoma raka prostate koje morate znati

user

SJEĆATE SE NJE? ODUŠEVILA NAS JE PRIJE 7 GODINA U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Porasla je, a OD LJEPOTE ZASTAJE DAH! (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM