Ehomag
Zabava

“Sinoć je moj dečko klekao, izvadio prsten i zaprosio me”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

“Sinoć je moj dečko klekao, izvadio prsten i zaprosio pred cijelom mojom porodicom i prijateljima. Na zaprepaštenje svih, rekla sam “Ne”, zgrabila svoju torbu, sjela u auto i pobjegla.

prosidba-620x350

Od sinoć sam u hotelu, na telefonu 1.000 propuštenih poziva i poruka, svi me osuđuju kako sam mogla da ostavim tako finog, lijepog, dobrog, bogatog, školovanog dečka pored koga bih živjela k’o kraljica.

Niko od njih ne zna da već 6 mjeseci pokušavam da ostavim tog finog i dobrog dečka čiju mračnu stranu još ne poznaju, dečka koji me ucjenjuje, prijeti i progoni i koji mi je život pretvorio u pakao.”

Related Articles

Evo zašto numerolozi kažu da je 22.02.2022. KLJUČAN u svakom životu: Promjena koja će se desiti ostaviće neizbrisiv trag

user

PRECIZAN TEST – ŠTA STE PRVO VIDJELI NA SLICI: Usudite se pročitati šta vaš izbor govori o vama

user

SEDMIČNI HOROSKOP PO ZNAKOVIMA OD 4. APRILA DO 10. APRILA: Spremite se za promjene, OVO SU 3 NAJSRETNIJA ZNAKA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM