Ehomag
Zabava

OVA DVA ZNAKA SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO : Njihova ljubav nema rok trajanja- OSTAJU ZAJEDNO CIJELI ŽIVOT

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Mnoga astrološka istraživanja tvrde da su dva znaka kao stvorena jedno za drugo. Idealno se slažu, super se zabavljaju kada su zajedno, a varnice i privlačnost su u vazduhu.

Najidealniji spoj zodijaka su Rak i Škorpija. Važe za najbolji ljubavni par, a sve to zbog idealnih odnosa koje imaju. Savršeno se razumiju, dopunjuju i sarađuju na bilo kom polju, a najbolje na ljubavnom. Na prvi pogled imaju poprilično različite osobine i karakter, ali takva priroda ih čini drugačijim, a odnos posebnim.

ljubav-horoskop-676x420

Oba znaka pripadaju vodi, tačnije vodenom elementu zodijaka.

I Rakovi i Škorpije su veoma emotivni, a njihov odnos je baš zbog toga ispunjen razumijevanjem. Oba znaka teže stabilnim i čvrstim vezama, imaju slične životne ciljeve i streme ka njima.

Related Articles

KĆERKA MI SE JUČER UDALA, A VEĆ DANAS MI POSLALA OVO PORUKU: Kad Sam Čula Šta Joj Je Uradio, SKORO SAM SE ONESVIJESTILA, MOJOJ MEZIMICI OVAKO….

user

OVE GREŠKE SVAKI RODITELJ PRAVI, ZATO VAS DJECA NE SLUŠAJU: Najpoznatiji psiholog otkrio TRIK, evo šta trebate reći djetetu!

user

KAD JE JETRA UGROŽENA – UGROŽEN VAM JE ŽIVOT: 7 znakova da je vaša jetra u ozbiljnoj opasnosti

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM