Ehomag
Zanimljivo

Odlučila sam biti vjerna

U braku smo tek nekih 3 godine i moj muž je kako bih nam obezbijedio bolje uslove za život otputovao u Norvešku, tačnije na naftne platforme negdje na okeanu. Nemam pojma gdje je to, ali znam da će donijeti brdo love. Iako sam ovisna o odnosima nasim odlučila sam da mu budem vjerna jer donekle i zbog mene ga neće biti tako dugo.

Međutim, prije par noći najbolji drug mog muža me je pozvao i rekao da pravi roštolj za uži krug prijatelja kod njega na vikendici i da bi mu bilo drao da i ja dođem, iako je moj muž otsutan. Pristala sa, ali kada sam to veče došla kod njega na vikendicu dočekao me on sam, nigdje nikoga osim njega i mene nije bilo. Kada sam ga pitala o čemu se radi, jer iskreno pomislila sam da sam pogriješila dan, rekao mi je da nisam ništa pogriješila i da su svi pozvani tu.

Nije mi bilo jasno, donekle, o čemu se radi, Obzirom da je bilo već 5 dana kako je muž otišao, ja već dobro zagorila, mozak mi se totalno oduzeo, zaboravila sam na sve i da sam udata i sa kim sam, ma ništa mi nije bilo bitno, osim jednog. Nisam znala da li je jer sam bila zagorila ili je stvarno dobar lju.avnik, ali osjećala sam se kao da ću da dotaknem nebo.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

VIC DANA: Ponuda

user

VIC: Fato, dat ću ti 50 maraka ako me pustiš na utakmicu

user

VIC: Babo Muji dao savjet

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM