Ehomag
Zabava

“Muž me vara sa prijateljicom”

Varam muža već 2 godine, mislim samo sa drugim muškarcem imam odnose, realno to je dobro za njega, štedim ga dok drugog trošim na razne načine. Prošli vikend sam mu rekla da idem na seminar, a ustvari sam išla sa mojim momkom do susjednog grada, u hotel gdje smo najčešće se nalazili.

Sve je bilo sasvim uobičajeno, ali kada smo nakon akcije izgladnjeli sišli smo do restorana, u uglu restorana sam vidjela mog muža kako razmjenjuje nježnost sa mojom najboljom prijateljicom. Izgubila sam razum, em me vara, em sa najboljom prijateljicom, ne znam na koga sam bila više ljuta.

Krenula sam, ali sam se sjetila da je uopšte ne trebam biti tu. Ruke su mi bile vezane nisam mogla da odreagujem. Potpuno mi je uništio vikend. To me izjeda evo mjesec dana, ne mogu ni njemu ni njoj da kažem, a sve znam.

Čekam, pokušavam da ih ulovim na djelu, ali se vješto kriju, ali doći će i taj dan. Njoj ću da polomim leđa od batina, a njemu, njemu ću da uzmem sve, ostaće kao prosjek na ulici, bez eura u džepu.

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

“Gospođa je došla sa željom da je podmladim 15 godina iz osme decenije u šestu”: Ovaj Stefanov video žene gledaju i ne vjeruju, “U ŠOKU SAM, DA LI JE MOGUĆE”

user

“Dala sam broj telefona majstoru”

user

TETKA IZ NJEMAČKE MI JE POSLALA PARE DA URADIM NOVE ZUBE: Kad sam joj poslala NOVU SLIKU, PALA JE SA STOLICE (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM