Ehomag
Zanimljivo

Mislila sam da se neko zeza sa mnom

Stigla mi je poruka sa broja koji ne poznajem. Šokirala sam se, pomišljala sam svašta, od toga da me muž “testira”, preko toga da se neko iz komšiluka zeza sa mnom. Ipak sam samo kratko napisala da su pogriješili, ali nakon dva dana dobila sam poruku da mi je sa tog broja poslata dopuna kredita od 100 eura uz porukupocasti se. Iz pristojnosti sam se zahvalila i tako je i počelo naše dopisivanje.

Kroz poruke sam shvatila da se radi o nekom baš dobrom muškarcu, pažljivom i bogatom. Naše poruke su vremenom postale sve “toplije”, počela sam da mu šaljem moje izazovne fotografije. Nakon 4 dana dopisivanja dogovorili smo se da se nađemo u susjednom gradu.

Sjela sam na autobus i na dogovorem mjestu vidjela mog muža kako me čeka. Samo je pitao ZAŠTO? Nisam mu znala odgovoriti, 28 godina smo u braku i nikada ga nisam prevarila, nisam čak ni razmišljal, ali eto, stvarno ne znam zašto, možda jer sam osjetila da mogu konačno imati nešto što nikada u životu nisam imala dovoljno – NOVAC! Rastali smo se nakon toga i moj život je izgubio svaki smisao. NE ZNAM KAKO DALJE …

izvor: info-magazine.site

Related Articles

IMAM DJEVOJKU SA SELA I UVIJEK MI ŠALJE SAMO PRISTOJNE SLIKE: Zamolio sam je da mi pošalje sliku u bikiniju, da vidim kakva je, BOLJE DA NISAM PITAO!

user

KAD DOBIJEŠ PORUKU OD NJE I SRUŠI TI SE SVIJET: On se ponadao, a onda je dobio HLADAN TUŠ

user

“Moji roditelji su oboje ljudi sa trogodišnjim zanatom koji su otišli u Njemačku”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM