Ehomag
Vijesti

Potraga za vozačem koji je udario radnika KP “Rad”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Sarajevska policija traga za nepoznatom osobom koje je danas na Ilidži svojim vozilom teško povrijedila radnika Komunalnog preduzeća “Rad”, nakon čega je pobjegla sa mjesta nesreće, potvrđeno je za N1.

Povrijeđeno osoba smješteno je u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo, gdje će biti operisan.

Kako su kazali u policiji, nesreći koja se dogodila u ulici Džemala Bijedića prethodio je sudar dva vozila. Jedan od automobila nakon udara odbio se i udario u radnika. Vozač tog automobila pobjegao je sa mjesta nesreće, piše N1.

Iz preduzeća “Rad” su kazali kako je njihov radnik teže povrijeđen.

“Nesavjesni vozač je udario našeg kolegu i napustio mjesto nesreće. Kolega je zadržan na KCUS-u gdje će biti operisan. MUP Kantona Sarajevo je identifikovalo vozilo i tragaju za vozačem. Molimo građane Sarajeva da poštuju sve učesnike u saobraćaju i da posebno obrate pažnju na komunalne radnike koji vrijedno obavljaju svoj posao, bez obzira na uslove u kojima rade. Našem kolegi želimo brz oporavak“, objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici ovog preduzeća.

Related Articles

Užasne vijesti: Ranjen pjevač koji se takmičio u Zvezdama Granda

user

BEZ RIBANJA – OVO SREDSTVO SAMO OČISTI WC ŠOLJU I UKLANJA KAMENAC: Samo ga ubacite unutra, sav prljavi posao obavlja umjesto vas

user

Adna Biber iz Sarajeva najljepša je djevojka Bosne i Hercegovine

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM