Ehomag
Lifestyle

ONA JE UTRLJALA KROMPIR ISPOD PAZUHA, oči će vam stati kad vidite REZULTATE: Kako ovaj trik prije nismo znale?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Usred brijanja, depiliranja i ostalih iritacija kojima je pazuh redovno izložen, koža često postaje tamna, a riješenje se nalazi u vašem špajzu.

Tamna koža ispod pazuha mnogim ženam i djevojkama smeta, i često zbog toga ljeti ne nose majice sa bretelama. Dobra vijest je da ovo može da se sredi, a jedan od trikova je onaj sa krompirom.

krompira-sa-klicom-zelena-kora

Ovo povrće sadrži enzime koji se vijekovima koriste za izbjeljivanje kože, pa je tako pasta od krompira jedan od najpopularnijih trikova sa sređivanje tamnih podočnjaka.

Upravo to svojstvo krompira pomoći će vam da ovog ljeta imate pazuhe zbog kojih se nećete stidjeti da dignete ruke u vazduh. 

Sve što trebate uraditi jeste da običan krompir narežete na kriške, a onda istrljate pazuhe nekoliko minuta. Ostavite sok da odstoji 10-ak minuta kako bi enzimi odradili svoje, zatim isperite. Najbolje bi bilo da ovo radite svakodnevno, a ako imate baš tamne pazuhe, možete i 2 puta da ponavljate. Već poslije sedam dana ćete primijetiti rezultate.

Related Articles

TRIK KOJI JE SVE ODUŠEVIO, potrebna je 1 STVAR: Očistite ČETKU ZA WC bez da je dotaknete

user

ZAČEPILA VAM SE WC ŠOLJA? ODMAH OVO URADITE: Toliko je lako i brzo da nećete vjerovati svojim očima, TRIK KOJI ZLATA VRIJEDI

user

NAJČEŠĆA GREŠKA KOJU PRAVIMO KADA SE FENIRAMO KOD KUĆE: Frizeri to baš nikada ne rade

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM