Ehomag
Lifestyle

ONA JE UTRLJALA KROMPIR ISPOD PAZUHA, oči će vam stati kad vidite REZULTATE: Kako ovaj trik prije nismo znale?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Usred brijanja, depiliranja i ostalih iritacija kojima je pazuh redovno izložen, koža često postaje tamna, a riješenje se nalazi u vašem špajzu.

Tamna koža ispod pazuha mnogim ženam i djevojkama smeta, i često zbog toga ljeti ne nose majice sa bretelama. Dobra vijest je da ovo može da se sredi, a jedan od trikova je onaj sa krompirom.

krompira-sa-klicom-zelena-kora

Ovo povrće sadrži enzime koji se vijekovima koriste za izbjeljivanje kože, pa je tako pasta od krompira jedan od najpopularnijih trikova sa sređivanje tamnih podočnjaka.

Upravo to svojstvo krompira pomoći će vam da ovog ljeta imate pazuhe zbog kojih se nećete stidjeti da dignete ruke u vazduh. 

Sve što trebate uraditi jeste da običan krompir narežete na kriške, a onda istrljate pazuhe nekoliko minuta. Ostavite sok da odstoji 10-ak minuta kako bi enzimi odradili svoje, zatim isperite. Najbolje bi bilo da ovo radite svakodnevno, a ako imate baš tamne pazuhe, možete i 2 puta da ponavljate. Već poslije sedam dana ćete primijetiti rezultate.

Related Articles

NAJBOLJI TRIK ZA IZGREBAN PARKET, OŠTEĆENJA NESTAJU KAO DA IH NIKAD NIJE BILO: Treba vam 1 namirnica! Cijeli Internet zaluđen TRIKOM! 

user

OVA ŽENA JE STRUČNJAK ZA ORHIDEJE: Otkrila kako se orhideje zalijevaju da bi vam UVIJEK CVJETALE I BILE ZDRAVE (VIDEO)

user

TRIK ISKUSNE DOMAĆICE: Stavila je najobičniju foliju u sudoperu i riješila VELIKI PROBLEM – kad vidite zašto, uradićete ISTO (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM