Ehomag
Vijesti

OGLASIO SE ČEDA NAKON SASLUŠANJA: Jovanović priznao da je tukao vlasnika “Fizio centra”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Čedomir Jovanović je u julu prošle godine napao D. I (51), vlasnika klinike, a razlog su dugovi koje pomenuti čovjek ima prema političaru.
Čedomir Jovanović lider LDP saslušan je danas u Trećem tužilaštvu u Beogradu.

Naime, Jovanović je na saslušanje išao zbog napada na fiziotarapeuta Žarka Ivkovića u julu prošle godine.

On je priznao da je udario reketom trenera i suvlasnika Klinike “Fiziocentar”.

Nakon saslušanja Jovanović je istakao:

– Nema tu previše prostora za priču. To što se desilo ispred fiziocentra prošle godine je nešto što sam ja namanje želio, da sam se pitao nikad se ne bih našao u tim okolnostima, odrasli smo ljudi – istakao je Jovanović i dodao:

– Svako od nas na svoj način uči lekcije o svijetu u kojem živimo.

Da podsjetimo, Jovanović je u julu prošle godine napao D. I (51), vlasnika klinike, a razlog su dugovi koje pomenuti čovjek ima prema političaru.

Supruga Čede Jovanovića, Jelena, je iznajmljivala prostor za teretanu u ustanovi i objektu čiji je vlasnik Ivković. Međutim, zakup za iznajmljivanje ovog prostora nije plaćen posljednjih godinu dana.

Inače, ovo nije jedini incident zbog kojeg je Jovanović dospio u žižu javnosti u posljednje vrijeme. On je nedavno, 2. juna ove godine, napravio incident poslije kog je priveden u stanicu policije. Jovanović je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vrijeđao policajce koji su došli da intervenišu,prenosi Republika.

[embedded content]

Related Articles

Nermin Nikšić o Miloradu Dodiku: Ovo su njegovi posljednji trzaji

user

Smailbegović: EP BiH traži načine da poveća cijenu struje za privrednike

user

DALILA POLJUBILA DEJANA. PA NAPUSTILA BIJELU KUĆU: Uzela samo jednu kesu, pogledajte njegovu reakciju (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM