Ehomag
Zabava

“Neplanirano sam zatrudnila”

Lju.bavnik ima lek za moj brak! Imam 37 godina, 3 sina, muža i LJU.BAVNIKA. Prije 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem NEŠTO SA STRANE da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 mjeseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac… želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom mjestu u životu. Jednostavno sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zad.ovoljava, čini sretnom, što je moja mama i primjetila. Uvijek sam izgeldala TOP i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad PILETINE. Ja 32, a on 24 godine, košarkaš… uh kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, sretnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 mjeseca, razmišljala sam da abortiram, ali sam se plašila. Kada je muž došao iz Rusije bila sam u drugom mjesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda mi je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva mjeseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće. Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti rodila sam sokro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dijete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i upisati mog sina u knjigu rođenih.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

ONI PARE NIKAD NEĆE NAPRAVITI, ASTROLOZI KAŽU DA OVA 3 ZNAKA IMAJU NAJMANJE ŠANSE DA SE OBOGATE: Mnogi kažu da je tačno predviđanje

user

RECITE NAM VAŠE IME, A MI ĆEMO VAM REĆI DA LI ONO PRIVLAČI PARE: Saznajte jeste li sretne ruke

user

“Moja žena je psihopata”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM