Ehomag
Lifestyle

‘Moj kolega svaku noć spava s drugom ženom i svako jutro donosi njihove gaćice u ured kao dokaz’

Muškarac koji je poslao ovo pismo psihoterapeutkinji osjeća ljubomoru prema kolegi jer njemu osvajanje cura ne ide tako lako.

Moj kolega svake večeri u krevetu ima drugu ženu.  Znam da govori istinu jer svako jutro donosi njihove gaćice u ured da se pokaže. Bojim se odlaska na posao, jer sve o čemu govori je njegovo najnovije osvajanje. Tako sam ljubomoran – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegov kolega uvijek je bio popularan među ženama, dok se on uvijek mučio kako bi se svidio nekoj djevojci. Sada se osjeća kao potpuni luzer i traži pomoć od stručnjakinje kako bi pronašao svoju srodnu dušu. – Nisi gubitnik. Seks bez stvarne i brižne veze rijetko koga zaista usrećuje. Donošenje ženskih gaćica da se dokaže zapravo pokazuje njegovu nesigurnost. Prava osoba za tebe vjerojatno još uvijek nije došla. Izgradite prijateljstva koja će dovesti do stvarnih odnosa – odgovorila mu je Deidre.

Related Articles

SAMO TRI KAŠIČICE DNEVNO: Istopite SVO SALO SA STOMAKA i snizite holesterol!

user

NE BACAJTE PROKLIJALI KROMPIR, OVAJ TRIK ĆE VAM POMOĆI: Uradite 1 stvar i jest ćete ga u slast

user

TRIK STARIH KUHARICA-DODAJTE 1 SASTOJAK U MLJEVENO MESO I STAVITE U FRIŽIDER:Dobićete vrhunske ćufte, bolje niste probali

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM