Ehomag
Lifestyle

‘Moj kolega svaku noć spava s drugom ženom i svako jutro donosi njihove gaćice u ured kao dokaz’

Muškarac koji je poslao ovo pismo psihoterapeutkinji osjeća ljubomoru prema kolegi jer njemu osvajanje cura ne ide tako lako.

Moj kolega svake večeri u krevetu ima drugu ženu.  Znam da govori istinu jer svako jutro donosi njihove gaćice u ured da se pokaže. Bojim se odlaska na posao, jer sve o čemu govori je njegovo najnovije osvajanje. Tako sam ljubomoran – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegov kolega uvijek je bio popularan među ženama, dok se on uvijek mučio kako bi se svidio nekoj djevojci. Sada se osjeća kao potpuni luzer i traži pomoć od stručnjakinje kako bi pronašao svoju srodnu dušu. – Nisi gubitnik. Seks bez stvarne i brižne veze rijetko koga zaista usrećuje. Donošenje ženskih gaćica da se dokaže zapravo pokazuje njegovu nesigurnost. Prava osoba za tebe vjerojatno još uvijek nije došla. Izgradite prijateljstva koja će dovesti do stvarnih odnosa – odgovorila mu je Deidre.

Related Articles

NA DAN VJENČANJA BAKA MI JE REKLA OVO, I HVALA JOJ: Za 30 godina braka nisam imala nijedan problem,ni s mužem ni s djecom!

user

KAKO SMRŠATI POSLIJE 40? NUTRICIONISTA OBJASNILA: Svi prave jednu grešku, a ključ je u 5 prostih pravila

user

PROBALA JE NAJPOPULARNIJU MASKU ZA STOPALA, 15 DANA KASNIJE OTPALA JOJ JE SVA PETA: Pogledajte kako joj stopala SADA IZGLEDAJU

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM