Ehomag
Magazin

‘MANJE VINA, MANJE VINA’ Po ovoj kultnoj replici svi pamtimo Tadiju iz filma ‘Varljivo ljeto ’68’, a evo kako ovaj glumac DANAS IZGLEDA (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Film “Varljivo ljeto ’68” spada u kultna domaća ostvarenja čije replike se i danas ponavljaju. Osim dobre priče, ovaj film je veliki uspjeh doživio i zahvaljujući sjajnoj glumačkoj ekipi, a jedan od omiljenih svakako je najmlađi član porodice Cvetković, dečak Tadija.

Lik Tadije tumačio je Andrija Mrkaić, a njegove simpatične doskočice sve su nas zasmijavale do suza. Kako su domaći mediji prenosili, ovu ulogu Andrija je dobio sasvim slučajno kada ga je, uprkos protivljenju ostatka porodice, deda odveo na audiciju.

40628-kaver-share

Imao je zadatak da pročita pjesmicu, a nakon toga uloga je bila njegova.

– Zahvalan sam dedi što me je odveo na audiciju, zato što je ta uloga definisala moj dalji život. I danas me svi zovu Tadija. Imao sam čak i kuče koje je takođe bilo Tadija jer su ga krstili drugovi iz kraja – ispričao je Andrija svojevremeno.

ss

Nakon što je u pomenutom ostvarenju glumio sina Danila Bate Stojkovića, Mrkaić je glumio i sina Nikole Simića u ostvarenju “Nema problema”.

Iako je imao želju da upiše glumu, put ga je odveo na drugu stranu i nakon odsluženja vojnog roka otišao je na Havaje. A danas izgleda ovako:

s

Related Articles

“GREBALA JE SINA NOKTIMA PO ČELU” Muž Tanje Savić poslao slike: PJEVAČICA SE ODMAH OGLASILA, evo šta je poručila

user

TAKI ODLAZI IZ SRBIJE SA BIVŠOM ZADRUGARKOM “Nova ljubav!”, ne krije sreću: MAJA IMA NOVU MAĆEHU?!

user

KONSTRAKTA JE U DŽEPU IMALA ZAKAČENE ROZE KARANFILE: Evo kakvu oni poruku šalju, ovo nismo znali

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM