Ehomag
Zanimljivo

Komšinica mi ogrebala auto

Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata. Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci, ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima. Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla.

Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono, otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je, komsija donela sam ti pare. Pozvao sam je da udje. Sedeli smo i pricali uz kaficu, pogled mi je lutao ka njoj, srce pocelo brze da lupa.

Pokusavao sam to da prikrijem i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje. To me je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, i … nismo se mogli kontrolisati.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

KĆERKA MI JE NAPISALA DA ŽELI DA SE VRATI KUĆI, A TEK SE UDALA: Kad sam vidjela PORUKU OD SVEKRVE na njenom krevetu POZLILO MI JE – ODVRATNO

user

Muž mi je nepokretan

user

SVEKRVA MI JE DALA JEDAN BROJ I REKLA DA NAZOVEM: Nazvala sam i odmah mi je pao mrak na oči!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM