Ehomag
Zanimljivo

Kada sam je video, oduševio sam se

Očuh, njegova ćerka, mama i ja živimo zajedno. Ona, 21 godinu ima i student je medicine. Od kako su se naši uzeli, mi živimo zajedno. Kada sam je prvi put ugledao oduševio sam se. Prelepa devojka… Kao u snu.

No nebitno, sada mi je ‘sestra’ i nemam se šta petljati oko nje. A i imao sam devojku. Ali ipak, gledao sam za njom kada je u šorcu nekom, u helankama Ipak nisam mogao ostati ravnodušan, pa muško sam, to mi je u krvi Često sam je hvalio kad se dotera kako lepo izgleda, ali to je sve bilo normalno, ništa ne nagoveštava da mi se dopada. No, jednom prilikom ostadošmo sami na nekih 10ak dana. Naši otišli na planinu, a nama se nije išlo. Naravno, nema naših, idemo u izlaske, opijanje, ludilo.

Već prvo veče ja kući dolazim polupjan, a nekih pola sata posle mene stiže i ona, rastavlja se od života Uradila se kao nikad do sada Pomislih, da li da iskoristim priliku ?! Pa nju nema ko ne bi.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

‘Upoznao sam lijepu djevojku’

user

Otišao sam u kinesku radnju sa sobom ponio makaze

user

NESTALA U TRENUTKU / Ženu usred sna oteli izvanzemaljci?! Bizarnu snimku komentirao i bivši pripadnik britanskog ministarstva obrane

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM