Ehomag
Zanimljivo

Družili smo se sa jednim bračnim parom

Družili smo se sa jednim bračnim parom. Sa njima smo buklvalno sve dijelili. Oni su nam bili kao porodica. Njihova djeca su se družila sa našom. Dok su bili mali ja sam ih vodila u obdanište. Stalno sam ih zvala da nam dođu na večeru. Nju sam gledala kao da mi je sestra. Sve sam joj uvijek pričala, imala sam povjerenje i voljela sam je.

Njen muž je isto bio fin i kulturan. Radio je sa mojim mužem u jednoj firmi, oni su bili i radne kolege. Sve je biloo super, divno i bajno do onog trenutka kada sam ranije došla kući i uhvatila svog muža u krevetu sa njom. To mi je najgori dan u životu bio. Osjećala sam se najjadnije i razočarano. Odmah me je pritisla tuga, nisam mogla vjerovati svojim očima šta sam vidjela. Oni su gledali u mene i niko nije mogao progovoriti.

Ne znam kako su to mogli uraditi i ne znam zašto su to uradili. Odmah sam otišla od kuće sa svojom djecom. Našla sam stan u kojem i danas živim. Njega ne želim vidjeti ni čuti. I njen muž je nju ostavio, jer sam mu ja odmah javila šta sam vidjela i šta se dešava.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Direktor i sekretarica na službenom putu…

user

Prijatelj od muža mi se nabacuje

user

Zadivljujuće fotografije koje izgledaju tako nevjerojatno da ćete pomisliti da su fotošopirane

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM