Ehomag
Magazin

ZNATE LI KO JE SRPSKA PJEVAČICA SA SLIKE? Kladimo se da je nećete prepoznati, DANAS IMA KRAĆU SMEĐU KOSU I IZGLEDA TOTALNO DRUGAČIJE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nada Obrić na domaćoj muzičkoj sceni pojavila se krajem osamdesetih godina, a njeni hitovi pevaju se i dan danas na svim proslavama.

Iako je diplomirala Pravnom fakultetu u Sarajevu, nakon što je snimila apsolutni hit “Dugo te očekujem”, morala je da se odluči da li će se baviti advokaturom ili muzikom.

Međutim, u svojoj dugogodišnjoj karijeri mijenjala je više profesija, pa je posjedovala kozmetički salon u Beogradu, a od 2004. vodi i uređuje emisije “Svet poznatih” i “Zvezdana staza”.

grfk9kpturbxy80mdu0ndezy2q5ytezzda2mmeymmnmmdlhndmxntlios5wbmerkwlna44agaewbq

Pjevačica je postala prava heroina kada je čak četiri puta operisala karcinom, koji Nada opisuje kao borbu u ringu:

– Bolest najstrašnije ignorišem do trenutka kad odlučim da je nokautiram, jer mi je jasno da nemam kud. Najteži je bio prvi susret sa protivnikom, a sad sam se već navikla – rekla je svojevremeno Nada kroz svijet, prenosi Puls.

Nada je godinama eksperimentisala sa fizičkim izgledom, pa je jedno vreme bila i plavuša, a mnogi je ne bi prepoznali, što se može vidJeti u njenom spotu “Osvajaš me lako”, koji je snimljen u Perastu.

Naravno, Nadu i danas pamtimo po kratkoj braon kosi, ali i harizmatičnoj ličnosti, a na osnovu slike u nastavku teksta, sami zaključite koliko se pJevačica promIjenila od početka karijere.

Related Articles

Velika tuga u Zenici, preminula Fatima, majka dvoje djece: Suprug se oprostio emotivnom porukom

user

INDI JE IMALA OPERACIJU SMANJENJA ŽELUCA, A SADA JE DOŠLO DO KOMPLIKACIJA: Objavila sliku stomaka- EVO ŠTA SE DESILO

user

PREKID PROGRAMA! JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA HAOS U STUDIJU: Je li moguće da je uradila ovo (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM