Ehomag
Zabava

“Zatekla sam djevera”

Zatekla sam mog devera kako radi ono … Prošle godine sam se udala, imam 25 godina, moj muž 33. Živimo u njegovoj porodičnoj kući zajedno sa njegovim roditeljima i mlađim bratom koji ima 19 godina.

Stvarno volim mog muža i ljetos sam kako bih se dokazala pred svekrom i svekrvom preuzela uređivanje i održavanje dvorišta. Tako dok smo svi, tačnije skoro svi bili vani meni je zatrebalo vode da zalijem neki cvijet i utrčala sam u kuću da naspem vode u kupatilu.

Vrata su bila samo pritvorena i bukvalno sam trčećim korakom uletjela u kupatilo gdje sam zatekla mog djevera kako “radi ono” sa svojom desnom rukom, a u lijevoj drži moje prljave ga.ćice i miriše ih. Kada me vidio pocrvenio se i nije znao šta da radi, šta da kaže, a ja sam zgrabile gac.ice iz njegove ruke, bacila pogled na njegov “pon.os” i svidjelo mi se to što sam vidjela, rekla sam mu da ako mu treba nešto moje za ovakve stvari neka mi se obrati kada ne bude nikog u kući jer ću mu ispunit fantazije, samo me gledao i nastavio radit to što je radio a ja sam ga ostavila na miru.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

4 STVARI KOJE KINESKINJE RADE DA BI IZGLEDALE UPOLA MLAĐE: Zbog OVOGA imaju lice bez bora i tanak struk!

user

“Pričaju žene da sam lakog morala”

user

ŠTA ZNAČI AKO VAS SVRBI DESNI DLAN? Mnogi pogrešno tumače, evo šta je u pitanju

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM