Ehomag
Zabava

URADITE 1 STVAR I NIKAD NEĆETE BITI BEZ NOVCA: Evo šta treba da imate u novčaniku da biste privukli PARE!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ako želite da uvijek imate novac, evo kako da to i ostvarite!

Kažu da novac dolazi onima koji znaju da ga privuku. Prema Feng Šuiju i drugim, sličnim filozofijama, postoje brojni, jednostavni načini koji će privući pare i omogućiti da vam novčanik uvek bude pun. Stvar je u tome da držite stvari koje privlače pozitivnu energiju, a počnite od toga što ćete baciti stari, pocjepani novčanik i kupiti novi, po mogućstvu crvene boje.

A evo šta onda treba da stavite u njega, imate nekoliko opcija.

Srebrni novčić

Srebrni novčić u novčaniku privući će novac na više načina. Prvo, srebro je dobro za privlačenje novca, a drugo, srebro je metal, koji u Feng Šui filozofiji predstavlja svježinu, preciznost i jasnoću.

Osim što privlači bogatstvo, takođe simbolizuje i štednju. Takođe, novac privlači još novca, tako da je srebrni novčić definitivno jedna od najboljih stvari koje možete da stavite u novčanik.

Nova novčanica

Kada, recimo, podignete novac sa bankomata ili vam negdje u prodavnici kao kusur daju noviju, “ispeglanu” novčanicu, sačuvajte je u novčaniku. Što je veća vrijednost novčanice, to bolje, ali generalno, nije pravilo da mora da bude velika.

Prema Feng šuiju, to će privući pozitivnu energiju i prosperitet.

Kamenčić

Kamenje predstavlja element Zemlje u Feng Šuiju, privlači dobru energiju i stabilnost. Još veću moć imaju crni ili zeleni kamenčić – i ne treba to da bude veliki kamen, već neki manji, koji staje u novčanik bez problema.

Zrnca riže 

Veliki deo ljudske populacije zavisi od riže , u smislu da im je to jedna od glavnih namirnica u ishrani. Simbolizuje dobar život, a vjeruje se i da smanjuje impuls za trošenjem novca.

Savjet je da u novčaniku držite 21 zrnce riže kako biste privukli novac, a povremeno ih zamijenite, kako biste uvijek privlačili svježu energiju.

Morska so

Važno je da baš bude morska, a ne neka druga so. Malo soli uvijte u providnu foliju i držite u nvočaniku. Smatra se da so upija negativnu energiju iz novčanika i tako “pravi mjesta” pozitivnoj energiji.

(MONDO)

Related Articles

KRŠ I LOM, MAJA RAZBIJA SVE PRED SOBOM: Marinkovićevoj PALA ROLETNA kad je saznala za Cara i Dalilu (VIDEO)

user

NAPRAVILA SAM OVAJ DOMAĆI SPREJ ZA ČIŠĆENJE RERNE: U životu neću više kupiti nikakvu hemiju, SKIDA SVE MRLJE (RECEPT)

user

Plastični hirurg postavio fotografiju svojih klijentica, komentari se nizali jedan za drugim, pogledajte najbolje!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM