Ehomag
Vijesti

ULOŽILI SMO 50 MILIONA € U BIZNIS! Brena i Boba PUNI kao brod, Živojinović otkrio planove: Krećemo sa investicijama 

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Bivši teniser i muž pjevačice Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović istakao je da je zadovoljan kako je svoj život organizovao, kako privatno, tako i poslovno.

– Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome “muž Lepe Brene”, ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom… I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao “Grand” produkciju za 2 nedjelje – rekao je Boba i dodao:

bre

– Ako hoćeš da osnuješ neku kompaniju, ako nemaš nekog partnera da ga ubaciš da on vodi to sve… ja sam svojevremeno radio od ujutru do mraka. Ti treba da pokupiš i izvučeš kvalitertne ljude, to nije jednostavno. Ali to je sad posao koji kod mene ide sam po sebi i više ne moraš ni da se pojavljuješ. Bojim se da moja djeca, gledajući mene kako sve to radim ne pomisle da je to sve tako lako. U suštini vizija mora da postoji – rekao je Živojinović.

On je istakao da sada radi na investici od 50 miliona eura.

– Imamo par vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona eura. Sad krećem investiciju i u Majamiju – rekao je Živojinović emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

Related Articles

Produžene mjere u Federaciji BiH

user

DINO U OČAJU – NAKON OČEVE SMRTI ZADESILA GA NOVA NESREĆA:Evo šta se desilo!(VIDEO)

user

Rauh: Više me brine siromaštvo nego korona

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM