Ehomag
Zanimljivo

U toku svađe mi je rekla da me prevarila

Gadno sam se posvadjao sa devojkom i u toku svadje mi je rekla da me je prevarila pre 2 dana sa deckom. Samo sam zalupio vrata i izasao napolje. Ona je znala da to znaci raskid. Jer smo pricali na tu temu ako jedan drugog prevari da je veza gotova.

Bio sam besan i otisao sa drustvom u kafanu, napio se, nasao neku devojku i spavao sa njom. Sutra me zove ova moja i izvinjava mi se za sve, kaze da je ona kriva za svadju, imam pravo da se ljutim i kaze da je slagala kad je rekla da me prevarila. To je rekla jer je bila besna i htela da me povredi. Nisam joj verovao, pa mi je i dokazala da me nije prevarila. Rekla mi je da ce me pustiti par dana da razmislim li mogu da joj oprostim zbog svadje, pa da ponovo budemo zajedno.

A ja razmisljam sta da radim, da li da joj kazem istinu ili ne, jer ja svakako ne bih nikad prevario ni jednu devojku, jer je meni to kukavicluk, ali uradio sam ono jer sam mislio da nismo zajedno.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

VIC DANA: Hrkanje

user

BOJALA SAM SE DA TO DIJETE NIJE OD MOG SINA, PA SAM NAPALA SNAHU: Kad sam pitala sina U TAJNOSTI MI JE OVO REKAO, zanijemila sam!

user

VIC: Bakice, probajte što manje da budete aktivni

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM