Ehomag
Zabava

“Nakon što sam se oženio svi su mi okrenili leđa”

Oženio sam “jeftinu drolju” kako su je svi nazivali i zbog toga su mi svi okrenuli leđa i prijatelji i rodbina i roditelji… SVI! Cijeli grad je znao kakva je, “cijeli grad” se učio na njoj kao u ostalom i ja sam prvi puta spavao upravo sa njom, ali nakon što smo proveli jedno veče zajedno prema njoj sam osjetio nešto što se ne može rječima opisati. Nisam krio osjećanja prema njoj, sve sam joj priznao, a ona je tada rekla da isto osjeća prema meni.

Rekla mi je da je spavala sa 100-tinama muškaraca, ali nikada ni prema jednom nije osjetila to što je prema meni. 9 godina je starija od mene i samo mjesec dana nakon toga sam je oženio. Svi su me ispljuvali i zbog toga smo se morali preseliti u Zagreb. 8 godina smo već u braku i juče sam saznao da je po treći put trudna.

Već imamo sina i kćerku, a sada nosi blizance, tačnije blizankinje, još dvije kćerkice. Nemate pojma koliko sam sretan… Izgubio sam društvo, rodbinu i prijatelje, ali sam u mojoj suprugi dobio mnogo više od svih njih. Ne znam kako da joj se zahvalim što postoji, što me svakim danom čini najsrenijim muškarcem na svjetu…

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

2 NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Brilijantni su u svemu, jeste li među njima?

user

ONA JE UNUKA BABA VANGE, SRPSKA PJEVAČICA JE GODINAMA KRILA TAJNU: Evo šta je njoj predvidjela, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE

user

NAUČNICI POJASNILI: Nikada ne ubijajte pauka kojeg ste pronašli u domu! Evo zašto je to bitno

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM