Ehomag
Zanimljivo

Nakon što sam ostala sama, dodijelili su me ujaku

Imam 17 godina i nakon bakine sm.ti, prije oko mjesec dana, dodijelili su me ujaku i ujni da se brinu o meni i tek tada za mene je nastao pakao od života, desilo se gore i od najgorega. Odmah prvo veče ujak je pijan došao u moju sobu i … grozno, na silu me je. Ujutro sam se uplakana požalila ujni, a ona mi je kroz osmijeh samo kratko rekla Drugi puta će ti biti lakše.

Nisam znala šta da mislim, šta da kažem, kome da kažem a odma naredno veče je ponovo došao, ovaj put nije bio pijan, ali ponovo se desilo isto. Čitav mjesec dana me je svaku noć tako maltretirao, a sinoć me je natjerao da imam odnos sa 2 njegova prijatelja. Jutros sam se spremila i sa ono nešto malo novca što mi je baka ostavila prije nego je umrla pobjegla sam i trenutno sam kod jedne prijateljice.

Niko ne zna osim nje da sam ovdje, čak ni njeni roditelji ovdje ću prenoćiti i sutra ujutro planiram da odem u Cnu Goru odakle je moj tata. Nadam se da ću ga uspjeti pronaći i da će me zaštititi. Nisam ga ni vidjela ni čula preko 10 godina, tačnije 12 godina, ali nemam drugog izbora nego da ga pokušam pronaći, a ako mi ovo ne uspije jedino što mi ostaje je kako da kažem, da pronađem moju baku.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

VIC: Dva najbolja prijatelja

user

Žena je uočila napuštenu djevojčicu na sred autoputa. Zavrištala je kad je vidjela šta je iza nje!

user

Nisam planirao, ali desilo se

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM