Ehomag
Zanimljivo

Nakon što sam ostala sama, dodijelili su me ujaku

Imam 17 godina i nakon bakine sm.ti, prije oko mjesec dana, dodijelili su me ujaku i ujni da se brinu o meni i tek tada za mene je nastao pakao od života, desilo se gore i od najgorega. Odmah prvo veče ujak je pijan došao u moju sobu i … grozno, na silu me je. Ujutro sam se uplakana požalila ujni, a ona mi je kroz osmijeh samo kratko rekla Drugi puta će ti biti lakše.

Nisam znala šta da mislim, šta da kažem, kome da kažem a odma naredno veče je ponovo došao, ovaj put nije bio pijan, ali ponovo se desilo isto. Čitav mjesec dana me je svaku noć tako maltretirao, a sinoć me je natjerao da imam odnos sa 2 njegova prijatelja. Jutros sam se spremila i sa ono nešto malo novca što mi je baka ostavila prije nego je umrla pobjegla sam i trenutno sam kod jedne prijateljice.

Niko ne zna osim nje da sam ovdje, čak ni njeni roditelji ovdje ću prenoćiti i sutra ujutro planiram da odem u Cnu Goru odakle je moj tata. Nadam se da ću ga uspjeti pronaći i da će me zaštititi. Nisam ga ni vidjela ni čula preko 10 godina, tačnije 12 godina, ali nemam drugog izbora nego da ga pokušam pronaći, a ako mi ovo ne uspije jedino što mi ostaje je kako da kažem, da pronađem moju baku.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

“Provela sam prošlo ljeto u Švicarskoj”

user

VIC: Mujo hoće da privuče žene

user

Sumnjam da mi je žena našla bogatog sponzora

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM