Ehomag
Zanimljivo

Muž i ja smo angažovali dadilju

Young woman looking down, horrified

Moj muž i ja imamo mnogo poslovnih obaveza i morali smo angažovati dadilju koja je dok smo mi odsutni provodila vrijeme u našem stanu čuvajući našeg sina. Nismo željeli da dijete šaljemo u državne vrtiće zbog loše higijene i loše brige o djeci u tim ustanovama te smo se odlučili da dijete čuva dadilja.

Mlada djevojka, završila fakultet za odgajatelja izgledala je kao idealna dadilja za našeg sina. Međutim, vrlo brzo nakon toga naš sin se počeo čudno ponašati, povlačio se, NIJE BILO VESEO I NEMIRAN kao prije. Muž je mislio da je zbog toga što sve manje provodimo vrijeme sa njim, ali majčinski instikt mi je govorio da nešto nije uredu…Nagovorila sam muža da po stanu postavimo vidonadzor da možemo da kontrolišemo dadilju. Juče kada smo došli sa posla i kada smo pustili video snimak sa nadzornih kamera ostali smo skamenjeni od šoka.

To jutro, kada smo otišli na posao, samo 5 minuta kasnije naša dadilja je otišla do ulaznih vrata i provjerila da li je zaključano, a tada je našeg sina odvela u njegovu sobu, vezala ga za nogi i kreve, rasula mu sve njegove igračke po podu i izašla u dnevnu sobu gdje je legla da spava. Ustala je negdje oko 11 sati, odnijela našem sinu flašicu mlijeka i ponovo ga ostavila samog. Cijeli dan je gledala TV, izležavala se, tipkala mobitel.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

“Iz Hrvatske sam, moj dečko je iz Srbije…”

user

Otvorila sam KOVERTU OD KUME SA SVADBE, a dočekala me TEŠKA SRAMOTA: Kakva je ovo drugarica, PA NEKA JE STID I SRAM (FOTO)

user

SRPSKE ZVIJEZDE SU KRALJICE FOTOŠOPA: Karleuša puna celulita i strija, ALI ČEKAJTE DA VIDITE DARU BUBAMARU – ni blizu onog što objavljuju (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM