Ehomag
Zabava

AKO NE RADITE OVE STVARI SIGURNO ĆETE GA IZGUBITI! 6 načina kako da vam partner ZAUVIJEK OSTANE VJERAN: Jedan je POSEBNO VAŽAN za kvalitetan odnos

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Vjernost je veliki izazov, a da li će partneri tražiti nešto sa strane zavisi od zajedničkog ulaganja u vezu

U emotivnim vezama jedna od najbitnijih stvari je vjernost. Partneri će se međusobno uvažavati i poštovati ako su spremni da zajednički grade emotivnu priču koju su započeli.

Stručnjaci za veze došli su do zaključka da postoji šest načina kako žena može da motiviše muškarca sa kojim je da joj bude i ostane vjeran. 

1. Budite spremni da preuzmete prvi korak u intimi 
Mnogi muškarci vaše interesovanje za akrobacije u spavaćoj sobi vide kao mjeru sopstvene poželjnosti.

Pomozite svom dečku ili mužu da se osjećaju poželjnim tako što ćete ga uvijeriti da zna koliko ga želite.

marriage-holding-hands

2. Budite otvoreni za eksperimentisanje

Strah od nepoznatog može vas spriječiti da budete otvoreni za različita iskustva. Obavijestite svog dečka ili muža da ste voljni i željni da isprobate nove stvari sa njim.

To ne znači  da bi trebalo da se bavite bilo kojom vrstom aktivnosti koja vam se čini odbojnom, ali otvorite svoj um za nove ideje da budete razigrani i da iskusite nove stvari sa čovjekom koga volite.

3. Uvjerite se da zna koliko ga cijenite
Ponekad kada žene izaberu čovjeka svog života i udaju se, počinju da dobijaju lažni osjećaj sigurnosti. Zapamtite – biti u vezi s nekim je dobrovoljnost, svako može da ode u bilo kom trenutku.

Trebalo bi da budete svjesni koliko je važno održavati pozitivan odnos.  Razumijevanje međusobnih stilova komunikacije može pomoći u ovome.

4. Ohrabrite ga da odvoji vrijeme za sebe
Neki muškarci varaju zato što počinju da se osjećaju kao da su vezani.  Izlet u nešto van braka i veze može im pružiti osjećaj slobode koju gube u vezi.

Omogućite svom partneru vrijeme koje će provoditi bez vas. Budite otvoreni i dajte mu vrijeme koje on može da posveti svojim prijateljima, hobiju, izlascima… Tako će imati osjećaj da ima slobodu.

5. Dajte prioritet vašoj vezi
Često kada muškarac prevari, otkrijete da i žena zapravo isto ima prioritete koji se ne tiču njih dvoje. 

Ona ne mora nužno da ima nekoga sa strane, ali joj preokupacija mogu biti posao, djeca, bolesni rođak ili bilo šta što muškarca stavlja na niže mjesto na ljestvici njenih prioriteta.

Dajte prioritet vezi nad svim ostalim, ako  želite da ona traje cijeli život. Druge stvari će nestati, a veza će i dalje postojati ako je budete pažljivo njegovali.

Pronađite prijateljstvo u vašoj vezi. Ovo je posebno važan način da voljenog muškarca zauvijek zadržite uz sebe.

Kada shvati da vam je važan i da ste mu prije svega prijatelj, da imate razumijevanja za njegove potrebe, neće mu pasti na pamet da traži zabavu sa strane.

6. Naučite njegov ljubavni jezik 
Ako niste upoznati sa “Pet ljubavnih jezika” dr Garija Čapmana, obavezno pročitajte tu knjigu. Ima moćan potencijal da spasi brakove.

Naučite ljubavni jezik svog muškarca i redovno ga koristite. Znaće da je voljen i ostaće vam vjeran kad mu izražavate ljubav na njegovom jeziku.

Related Articles

JUTROS MI JE TATA JAVIO DA SE ŽENI, A ONDA MI POSLAO SLIKU SA DJEVOJKOM: Kad sam vidio ko je ona umalo sam se srušio od šoka

user

“Tata je jedan vikend je išao poslovno na more”

user

VIC DANA: Zet i punica

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM