Ehomag
Vijesti

SVE U ŠTO VJERUJEMO PADA U VODU? Stiže izvješće Pentagona o NLO-ima, stručnjak tvrdi: ‘Izazvat će šok’

Nedavna najava Pentagona uzbudila je ufologe jer uskoro bi “istina mogla izaći na vidjelo”. Naime, Pentagon je otkrio kako će objaviti izvješće o aktivnostima Programa identifikacije napredne zračne prijetnje, a izjava bivšeg šefa programa uzbrukrala je strasti svih “stručnjaka” koji godinama gorljivo tvrde kako NLO-i postoje.

“Prilično smo uvjereni da imamo posla s tehnologijom koja je nekoliko generacija ispred onoga što smatramo tehnologijom sljedeće generacije”, rekao je nedavno Luis Elizondo.

Gary Heseltine, istraživač i bivši detektiv iz Holmfirtha, pokrenuo je Međunarodnu koaliciju za vanzemaljska istraživanja kako bi koordinirao globalni odgovor na izvješće.

Poprilično je uvjeren kako će se uskoro objaviti odgovor koji će potvrditi njegove teorije.

“Bilo da se to dogodi za deset dana ili deset godina, potvrda postojanja izvanzemaljskog života dolazi i to će izazvati veliki šok”, kazao je Heseltine koji se nedavno susreo sa samim Elizondom.
“Elizondo je puno puta rekao da je na videima visoke rezolucije vidio neidentificirane leteće objekte koje su snimili piloti američke ratne mornarice. Gdje su ta videa? Želim vidjeti glavne osobe kako vrše pritisak na vladu da sve to objavi. Ako se nema što sakriti, u čemu je onda problem?” pita se Heseltine.

No, nisu svi ufolozi ovoliko entuzijastični.

Jedan od njih je Steve Mera, vlasnik i direktor magazina Phenomena, najčitanijeg magazina o NLO-ima u Velikoj Britaniji.

“Ne mislim da ćemo dobiti bilo kakve odgovore na pitanja, već da će izvješće Pentagona utvrditi činjenicu da se radi o stvarima koje postoje i koje više nisu predmet sprdnje”, upozorava Mera.

Do danas postoje mnoge sumnje i nagađanja o izvanzemaljskom životu, no ne postoje dokazi za to, niti potvrde da će doći do takvog otkrića u budućnosti.

Autor:D.V

Related Articles

Feraget: Usvajanjem zakona o VSTV RS odluke tih sudaca bi “padale” u Strasbourgu

user

POUČNA PRIČA: Sin odveo oca u restoran da večeraju

user

VRAĆA LI NAM SE LJETO: Stiže novi talas vrućina I ekstremno visoke temperature

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM