Ehomag
Magazin

“ČULA SAM ZA NJU”, MARINA SE OGLASILA NAKON VIJESTI DA DARKO IMA NOVU DJEVOJKU: Imala žestoku poruku!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Kako je Kurir već ekskluzivno objavio, Darko Lazić uživa u vezi sa novom izabranicom, pjevačicom Barbarom Bobak.

Novinari Kurira pozvali su Lazićevu bivšu vjerenicu Marinu Gagić, kako bi čuli njen komentar na Lazićevu novu partnerku. Ipak, ona se i dalje drži svog stava da više ne želi da daje komentare o Darku.

– On je slobodan čovjek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu djevojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega – rekla nam je Marina.

darko-lazic-marina-gagic-830x0

foto: Ata images, Instagram

Podsjetimo, nova Darkova djevojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pjevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pjevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vrijeme pjevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Izvor: Kurir.rs

Related Articles

ZAVIRITE U HOTEL “ZADRUGA”, sve je totalno drugačije uređeno: A TEK DA VIDITE KO TAMO SADA SPAVA (VIDEO)

user

STIŽE PRINOVA U PORODICU ŠAULIĆ! Ilda otkrila lijepe vijesti: Broje sitno, uskoro novo veselje u njihovom domu

user

PODIJELILA SE IMOVINA ŠABANA ŠAULIĆA, SAMO JE JEDAN NASLJEDNIK: Evo ko je sve naslijedio, OBJAVLJENI DETALJI

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM