Ehomag
Vijesti

BILA JE NA VRHUNCU POPULARNOSTI, SVI SU JE VOLJELI: Odjednom je NESTALA, evo kako CECA danas izgleda! (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Evo gdje je danas Ceca Slavković i kako izgleda.

Devedesetih godina pjevačica Svetlana Ceca Slavković bila je i te kako popularna na domaćoj javnoj sceni, te se njeni hitovi poput “Tajne” i “Mimikrije” i dalje rado slušaju.

U jeku slave Slavkovićeva je odlučila da se povuče sa estrade jer joj se, kako je i sama navela, nije dopala tolika popularnost koju je stekla.

– Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim – kazala je jednom prilikom talentovana Ceca, koja se danas bavi vokalnom produkcijom, te radi u muzičkim studijima sa pjevačima.

Slavkovićeva se nije mnogo promijenila, a njenom privatnom životu se rijetko šta zna.

960949-maja-ff

foto: Printscreen

Izvor: Espreso.rs

Related Articles

Salkić u Nezuku: Žrtve genocida očekuju reakciju od civiliziranog svijeta

user

Ukrajinski ministar obrane: “Razvijamo vojsku bespilotnih letjelica – to je budućnost rata na planetu”

user

Zelenski: Pripremamo hitno obraćanje, nakon njega slijede razgovori s Mišelom i Erdoanom

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM