Ehomag
Zabava

“Zatekla sam muža sa mamom”

Juče sam se ranije vratila sa posla, jednostavno neka sila me vukla i govorila da treba da idem kući ranije. U braku sam skoro 10 godina i nikada nisam ni posumnjala da me muž vara i da pored mene ima neku drugu, ali… Kada sam došla pred kuću bilo mi je čudno jer je auto mog muža bio ispred. Inače on dolazi skoro sat vremena poslije mene kući.

Ušla sam i na ulazu odma shvatila o čemu se redi. Zvukovi iz spavaće, NAŠE spavaće sobe su govorili sve. Shvatila sam, vara me i to u mom krevetu, ali SA KIM! Prišla sam vratima slušajući UŽASNE UZD.ISAJE druge žene, a kada sam vidjela ko je od šoka su mi se noge odsjekle. U krevetu sa mojim mužem je bila moja, vjerovali ili ne rođena mama.

Ima skoro 60 godina… GROZNO, ODVRATNO, BOLESNO NA MILION NAČINA! Kada su me nakon par sekundi vidjeli na vratima oboje u glas su rekli, OVO NAM JE PRVI PUT! Vrlo bitno za mene da li je prvi ili stoti… Baš se grozno i jadno osjećam… Razvod je neupitan, ali šta sa djetetom koje je ni krivo ni dužno… Kud baš mene ovo da snađe!

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

POUČNO: Da li vas muž čini sretnom?

user

POUČNA PRIČA: Majka pitala sina

user

ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI – OTKRIVA DAR SUDBINE KOJI STE DOBILI NA ROĐENJU: Test koji u vašem srcu vidi veliku moć!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM