Ehomag
Magazin

PREPOZNAJETE LI DJEČAKA SA SLIKE? Sada važi za jednog od najpopularnijih pjevača: Sve žene na Balkanu lude za njim, KO JE ON?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevača Mirza Selimovića svi dobro znamo, a malo ko zna kako je on izgledao u djetinjstvu. Na društvenim mrežama isplivale su slike iz ovog perioda, a mnoge njegove obožavateljke su se raznježile kada su vidjele fotke iz ovog perioda.

mirza

Podsjetimo, Mirza je rođen 23. novembar 1990. godine u Tuzili, a odrastao je u Srebreniku gdje je završio gimnaziju. Nakon srednje škole u Tuzli je upisao Građevinski fakultet na kome je diplomirao.

igmirzaselimovic3

Popularnost je stekao učešćem u osmoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” u kojoj je pobijedio. To mu je omogućilo snimanje prvog albuma za “Grand produkciju”.
 

Related Articles

POMIRENJE NA POMOLU?! CAR SJEO NA DALILIN KREVET PA URADIO OVO: Ona mu govori – “Krivo mi je …” (VIDEO)

user

SANDRA U EMISIJI UŽIVO PRIZNALA SVE DEJANU: Pogledajte njegovu reakciju, “LAKŠE MI JE BILO KAD…”

user

Albanka koja privlači pažnju gdje god se pojavi

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM