Ehomag
Magazin

NAJEŽIT ĆETE SE! Pogledajte kako je takmičar ZG Filip IMITIRAO ISAKA ŠABANOVIĆA: “Skinuo” ga u ORGINALU, SVI POPADALI OD SMIJEHA!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Osim nevjerovatnih glasovnih sposobnosti, takmičari “Zvezde Granda” iznova i iznova oduševljavaju nas i drugim talentima.

Redovno u emsiji “Zvezde Granda Specijal” imamo priliku da ih upoznamo u drugačijem svjetlu i vidimo njihove druge vještine. Tako je Vranjanac Filip Jovanović, osim što maestralno pjeva narodnu muziku, pokazao i da je vrstan imitator. 

On je u originalu skinuo svog kolegu iz takmičenja, inače zakletog rokera Isaka Šabanovića, što je sve u studiju nasmijalo do suza.

Maestralnu imitaciju pogledajte u videu!  

.

Related Articles

MILI OŠTRO ODGOVORIO CECI, “Ne znam zašto je to iznijela u javnost”: Evo šta je pjevačica otkrila O MILIJU U PRVOJ EMISIJI ZVEZDE GRANDA

user

KARLEUŠA SE SLOMILA NA DANAS KOMEMORACIJI, NIJE MOGLA ZAUSTAVITI SUZE: Dragana Mirković je držala za ruku, potresne slike (FOTO)

user

MUK U KUĆI! Dejan odlučan da sačuva MALO DOSTOJANSTVA: Ustao i ovo poručio Dalili (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM