Ehomag
Vijesti

Draško Stanivuković primio Benjaminu Karić: Posjeta od istorijskog značaja

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, primio je u zvaničnu posjetu Benjaminu Karić, gradonačelnicu Sarajeva.

“Ovo je posjeta od istorijskog značaja, posjeta kojom nove generacije šalju poruku mira i pruženih ruku, posjeta koja će najviše uticaja imati na budućnost. Benjamina, dobro nam došla!”, napisao je Stanivuković na svom Facebooku.

Podsjetimo, Stanivuković je 14. maja uputio poziv gradonačelnici Sarajeva, što je ona prihvatila.

203091266-2005625106269762-5961493542631062878-n-750x500

foto: Facebook

“Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banja Luku na čemu Vam iskreno zahvaljujem. Rado se odazivam i dijelim Vaše uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u našoj zemlji. Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja”, napisala je Karić tada u odgovoru.

Izvor: N1

Related Articles

Erdogan: U Turskoj nema mjesta za one koji ne poštuju njenu nezavisnost

user

Pomoćnik redatelja filma Rust priznao: “Nisam provjerio sve metke”

user

Požari i na Kipru, pomoć stiže od Grčke i Izraela

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM