Ehomag
Vijesti

SVI SE PITAJU ZAŠTO SU RASKINULI VUK MOB I OLIVERA: Zaprosio je, dobili kćerku i onda krah, A EVO KAKO JE REPER REAGOVAO NA PITANJE O OLIVERI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Iako je izgledalo kao da su reper Vuk Mob i njegova, sad već bivša vjerenica, Olivera Konatar, bajkoviti par, na žalost ipak neće imati svoj “hepi end”, piše Srbija Danas.

Olivera se nedavno oglasila javnim saopštenjem i potvrdila priče koje su već neko vrijeme kružile, a to je da su ona i reper stavili tačku na njihovu vezu.

olivera-kona-tar-vuk-mob-2

Iako je reper nedavno u jednoj emisiji prvo izbjegavao odgovor, a potom i poricao da nešto nije u redu sa njima, Olivera je iznijela pravo stanje stvari.
Kao što je već poznato, Olivera i Vuk su bili u vezi dvije godine, a prošle godine, na njegovom koncertu u centru Beograda za praznike, on ju je zaprosio pred 10.000 ljudi. 

– Pitao bih Oliveru da se uda za mene jer je volim više od svega i volio bih da bude moja žena do kraja života – izgovorio je reper uz gromoglasan aplauz fanova i vrisak, a u trenutku kada je novinarka izgovorila “da”, reper se rasplakao.

Vuk se u septembru prošle godine odlučio da bude dio rijaliti programa u regionu “Zadruga”, a već tada je bilo poznato da je njegova vjerenica u drugom stanju.

Vuk je izašao ranije, kako bi posljednje nedjelje pred Oliverin porođaj proveo sa njom, a 10. marta se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Teona.

Međutim, problemi među njima su bili jači, pa ih čak ni kćerkica nije održala na okupu.

Related Articles

Vlada Slovenije odobrila 100.620 doza vakcine Pfizer za Bosnu i Hercegovinu

user

Reakcija PIC-a na odluku NSRS o osnivanju VSTV-a

user

Oglasili se iz Elektroprivrede BiH o oštećenju u Termoelektrani Kakanj: Evo šta se dogodilo

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM