Ehomag
Vijesti

SVI SE PITAJU ZAŠTO SU RASKINULI VUK MOB I OLIVERA: Zaprosio je, dobili kćerku i onda krah, A EVO KAKO JE REPER REAGOVAO NA PITANJE O OLIVERI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Iako je izgledalo kao da su reper Vuk Mob i njegova, sad već bivša vjerenica, Olivera Konatar, bajkoviti par, na žalost ipak neće imati svoj “hepi end”, piše Srbija Danas.

Olivera se nedavno oglasila javnim saopštenjem i potvrdila priče koje su već neko vrijeme kružile, a to je da su ona i reper stavili tačku na njihovu vezu.

olivera-kona-tar-vuk-mob-2

Iako je reper nedavno u jednoj emisiji prvo izbjegavao odgovor, a potom i poricao da nešto nije u redu sa njima, Olivera je iznijela pravo stanje stvari.
Kao što je već poznato, Olivera i Vuk su bili u vezi dvije godine, a prošle godine, na njegovom koncertu u centru Beograda za praznike, on ju je zaprosio pred 10.000 ljudi. 

– Pitao bih Oliveru da se uda za mene jer je volim više od svega i volio bih da bude moja žena do kraja života – izgovorio je reper uz gromoglasan aplauz fanova i vrisak, a u trenutku kada je novinarka izgovorila “da”, reper se rasplakao.

Vuk se u septembru prošle godine odlučio da bude dio rijaliti programa u regionu “Zadruga”, a već tada je bilo poznato da je njegova vjerenica u drugom stanju.

Vuk je izašao ranije, kako bi posljednje nedjelje pred Oliverin porođaj proveo sa njom, a 10. marta se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Teona.

Međutim, problemi među njima su bili jači, pa ih čak ni kćerkica nije održala na okupu.

Related Articles

Džaferović: Pusti snovi onih koji sanjaju veliku Srbiju, Albaniju ili Hrvatsku

user

MOZGALICA Koja djeveruša je upropastila vjenčanicu? 1 DETALJ JE ODMAH ODAO

user

PRVA SLIKA BEBE – JELENA PEŠIĆ POKAZALA NASLJEDNICU: A 1 detalj će vas skroz raznježiti (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM