Ehomag
Zabava

“Mama nas ostavila”

Pomažem mami da ostane srećna sa ljuba.vnikom….Ja je u tim njenim nevjerama “pokrivam”, ono odem sa tatom u grad, na vikendicu, u park i tako to. Sve je bilo super, mama bila sretna, ništa nije slutilo na zlo. Međutim, juče se sve raspalo, sve je otišlo k vragu.

Tata je slagao da ide na poslovni put, vjerovatno je iz neko razloga počeo sumnjati u maminu vjernost i zatekao ju je u krevetu sa njenim ljubav.nikom. Razvode se, ali u svoj toj tragediji danas sam se dodatno osjećala jadno. Tata mi je rekao da sam ja jedino vrijedno što je ostvario kroz brak sa mamom. Baš sam se osjećala bljak, ako još sazna da sam ga ja zajedno sa mamom pravila budalom godinama… ono bojim se da neće preživjeti i taj šok.

Da neko ne pomisli nešto da ja imam protiv mog tate, ne… jednostavno tako su se stvari poklopile, mama je odlučila ići tim putem i na kraju da nije bilo mene vjerovatno bi mnogo ranije došlo do svega ovoga.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

OVO VAM NIKO NIJE REKAO! OD VRSTE DŽEZVE ZAVISI UKUS KAFE: Ne dozvolite da vas prevare – evo koje su najjeftinije, a koje daju najkvalitetniji napitak

user

“Muž me skroz zapostavio”

user

ŽENE, AKO STE STARIJE OD 45 GODINA, NEMOJTE OVO OBLAČITI: Stilista dao savjet zlata vrijedan!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM