Ehomag
Magazin

KUĆE SRPSKIH PJEVAČICA PUCAJU OD LUKSUZA: BRENA IMA VILU OD 2 MILIONA EURA i pokazala je svaki detalj doma, A EVO GDJE ŽIVI ILDA ŠAULIĆ

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Srpski estradnjaci nikada nisu krili da zarađeni novac uglavnom ulažu u nekretnine. Postoje i oni koji se još uvijek, kako kažu nisu skućili, međutim njih je znatno manje u odnosu na one koji su na vreme ulagali ozbiljne sume u skupocjene vile.

Najpoznatiji estradni par Lepa Brena i njen suprug vlasnici su jedne od najskupljih, a sada su, navodno odlučili da je prodaju.

“Karingtonka”, koju dugo posjeduju Lepa Brena i Boba Živojinović, a koja se procijenjuje oko dva miliona eura za balkansku zvijezdu i nekadašnjeg tenisera postala je prevelika, pa su, kako se piše, odlučili da kupe manju kuću na Dedinju ili Senjaku, a ovu stave na prodaju.

brena3

Kuća Lepe Brene, foto: printscreen

– Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, gledali su da bude što prostranija zbog djece. S vremenom su je još i nadograđivali, pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti. Materijal od kojeg je građena je vrlo kvalitetan, unutrašnjost zaista prelijepo izgleda i dosta novca je uloženo u sređivanje. To ne može da se ne primijeti. Cijena od dva miliona eura je sasvim na mjestu i ne čudi me što neće htjeti da je spuste. Odluku da prodaju kuću donijeli su tek nedavno, tako da mali broj ljudi zna za to – izjavio je nedavno izvor blizak paru.

Pjevač Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom svoj dom poslije odlaska iz Loznice sagradio je u elitnom dijelu Beograda na Bežanijskoj kosi. Kuća ima 330 kvadrata, posjeduje bazen, dvije garaže i ogromno dvorište.

keba-kuca01-alo-dejan-briza-1000x0

kuća Dragana Kojića Kebe, foto: Alo.rs

Kebina kuća je puna ogledala, a najtoplije mjesto, gdje Keba često svira na uvce supruzi svira pored kamina. Donedavno tu je boravila i Kojićeva snajka Severina, ali nakon spekulacija da se razvodi od Igora Kojića, pjevačicu komšije popularnog pjevača dugo nisu vidjele na Bežanijskoj kosi. 

Folk zvijezda Ilda Šaulić takođe posjeduje skupocjenu vilu, koju je, kako se spekuliše dobila od supruga Bojana. Komšije poznatog para prije nekoliko godina su za “Alo!” otkrile da kuća košta oko 400.000 eura.

ilda-saulic-kuca01-alo-dejan-briza-1000x0

kuća Ilde Šaulić, foto: Alo.rs

– Njihov dom je na tri sprata, ima više mokrih čvorova i terasu. Kako se šuška po komšiluku na krovu vile postoji i bazen, ali to još nismo vidjeli – rekao je tada komšija popularne pjevačice.

Pjevačica ima veliku pomoć svoje majke Gordane, koja je navodno nakon smrti supruga Šabana došla da živi sa kćerkom i zetom.

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović skućili su se prije godinu dana na Bežanijskoj kosi, u istom dijelu grada u kojem živi gotovo pola estrade! Kako su nam njihove komšije ispričale za ovu nekretninu su dali ni manje, ni više nego – 530.000 eura i to u kešu. Aleksandra je angažovala najbolje arhitekte koji su radili na izgledu vile, a untrašnjost su potpuno promijenili. 

aleksandra-prijovic-kuca01-alo-masanori-josida-1000x0

kuća Aleksandre Prijović, foto: Alo.rs

Related Articles

UDOVICA MIRSADA KERIĆA KOJI JE IZGUBIO ŽIVOT U NESREĆI SA ŠABANOM Otkrila detalje koje dosad niko nije znao

user

POBJEDNIKA “OPERACIJE TRIJUMF” DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Oženio je pravu ljepoticu, ima sina i sad živi u AMERICI, EVO KAKO IZGLEDA ADNAN BABAJIĆ

user

I ONA STIŽE U ŠIMANOVCE – NJEN DOLAZAK NA PINK NIKO NE OČEKUJE: Sve je potvrđeno

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM