Ehomag
Magazin

INDI JE IMALA OPERACIJU SMANJENJA ŽELUCA, A SADA JE DOŠLO DO KOMPLIKACIJA: Objavila sliku stomaka- EVO ŠTA SE DESILO

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Indira Aradinović je prošla kroz težak period nakon operacije želuca, kada je nastao problem nakon intervencije.

O tome je javno govorila i njena sestra Edita Aradinović.

indira

Edita je na Instagramu objavila da se operacija na kojoj je Indi bila zakomplikovala i da se njena sestra trenutno bori za život.

Kako je Edita navela, Indi je bila na operaciji želuca, ali je tom prilikom ustanovljeno da pevačica ima i druge probleme.

– Sljedeći korak je operacija gdje su uvidjeli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, uradili bajpas – napisala je Edita tada.

– Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju,a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lijekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvijek nije jela. Nije se naspavala – dodala je Edita tada preplašena za život svoje sestre.

Sada, godinu dana kasnije, Indi se javno obratila fanovima da ima problem sa stomakom, te tražilla savjet:

screenshot-from-2021-06-21-21-52-33

– Ljudi, pomagajte, ako Boga znate… Danima mi stomak ne šljaka najbolje, a sve radim da proradi. Doktor ili probiotik? – pitala je ona za savjet, a da li ovo ima veze sa operacijom koju je imala prije nešto više od godinu dana ili ne, ostaje nam da saznamo…

Izvor:Srbijadanas

Related Articles

ISPLIVAO NEOBORIV DOKAZ MATEJINOG SKANDALA – USPORENI SNIMAK: Evo zašto je Matijević kažnjen, sve se vidi (VIDEO)

user

‘MANJE VINA, MANJE VINA’ Po ovoj kultnoj replici svi pamtimo Tadiju iz filma ‘Varljivo ljeto ’68’, a evo kako ovaj glumac DANAS IZGLEDA (FOTO)

user

NIKOLA ROKVIĆ OBJAVIO NIKAD VIĐENU SLIKU S MARINKOM: Uslijedilo pregršt lajkova i komentara (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM