Ehomag
Vijesti

U BRAKU SU 44 GODINE, A RIJETKO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, u mladosti je bila ista Džidža (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dragan Stojković Bosanac već 44 godine je u skladnom braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje djece, Aleksandru i Aleksandra.

Njih dvoje su godinama u srećnom braku, ali njegovu suprugu rijetko ko je imao priliku da vidi u javnosti.

800x450

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti sa onim iz Istanbula – rekao je Dragan Stojković Bosanac svojevremeno za “Faktor.ba”.

Bosanac je jednom prilikom ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pjevala u horu ali da nije imala ambicije da se time bavi.

Njihova kćerka Aleksandra krenula je njihovim stopama i odlučila da se bavi pjevanjem, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede.

Related Articles

Stanivuković uposlenicima Gradske uprave produžio pauzu da bi mogli gledati utakmicu Srbije

user

Internet se sprda sa slikom Vučića i Đokovića: Evo šta im ljudi pišu

user

NE BACAJTE LJUSKE CRNOG LUKA, NEPROCJENJIVO SU BLAGO: Stavite u teglu i prelijte vrelom vodom – efekat je nevjerovatan

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM