Ehomag
Vijesti

U BRAKU SU 44 GODINE, A RIJETKO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, u mladosti je bila ista Džidža (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dragan Stojković Bosanac već 44 godine je u skladnom braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje djece, Aleksandru i Aleksandra.

Njih dvoje su godinama u srećnom braku, ali njegovu suprugu rijetko ko je imao priliku da vidi u javnosti.

800x450

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti sa onim iz Istanbula – rekao je Dragan Stojković Bosanac svojevremeno za “Faktor.ba”.

Bosanac je jednom prilikom ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pjevala u horu ali da nije imala ambicije da se time bavi.

Njihova kćerka Aleksandra krenula je njihovim stopama i odlučila da se bavi pjevanjem, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede.

Related Articles

Novi detalji – kako je zapaljeno vozilo sudije Topalovića, kolika kazna prijeti Veležu

user

Nova 36 smrtna slučaja zbog koronavirusa, 1052 novozaraženih

user

Vučić stigao u emisiju kod Marića, progovorio o odluci nogometaša da nagradu od milion eura proslijede bolesnoj djeci

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM