Ehomag
Vijesti

OGLASIO SE DUŠAN NAKON ŠTO JE TANJA KRENULA SA DJECOM U SRBIJU: Evo šta je poručio Tanji, kratka poruka

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tanja Savić konačno je, poslije više od godinu dana, vidjela svoje sinove, nakon što ih je njen još uvijek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

Pjevačica je otišla po svoje naslednike u zemlju kengura, a uskoro sa njima dolazi u Srbiju.

2341559-tanja-dusan-ls

Dok uživa sa sinovima, njen muž nije zadovoljan i nada se da će uskoro ponovo biti svi zajedno. Kontaktirali su Dušana koji nam je najpre poručio da nema komentar i da pozovemo pjevačicu, da bi na kraju ipak poslao poruku.

– Želim im sretan put, da ih Bog čuva, da su mi samo živi i zdravi. Volim ih sve troje više nego išta i da budemo svi zajedno što prije, kao što bi trebalo. Toliko od mene hvala. Pozdrav! Nemam više šta da dodam – napisao je Dušan.

(Kurir.rs)

Related Articles

U operaciji američke vojske u Siriji poginulo šestero djece, tvrde da nisu krivi

user

Donacija: BiH sutra dobija 117.000 “Pfizer” vakcina od Francuske

user

Zvizdić: Na djelu je rušenje pravnog poretka BiH, a ne prenos nadležnosti

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM