Ehomag
Zabava

“Nije mi smetalo što ima kćerku iz prvog braka”

JOJ… Prošli vikend u klubu cijelo vrijeme me gleda neka meni nepoznata cura, ono smješka se i tako to. Lijepa kao boginja… UH! Nisam neki frajer, ali nekako sam smogao snage, priđem joj da se upoznamo. Bez problema mi da svoj broj da se čujemo, da izađemo na piće… baš sam bio sretan.

Kada sam se vratio za svoj stol bilo mi je čudno, moji prijatelji su mi se smijali, a onda su mi rekli da je znaju, da je bila udata i da ima kćerku iz tog prvog braka. Baš sam se iznenadio, vratim se ponovo do djevojke što mi je ona i odmah i priznala te mi pokazala fotografiju djevojčice.

Ni sam ne znam zašto ali tada sam joj rekao da želim biti otac njenoj djevojčici. Jendostavno je izašlo iz mene. Evo par dana od tada konstantno smo u kontaktu… Razmišaljo sam takođe da li sam ishireno odlučio, ipak ovo je balkan, ali kako vrijeme prolazi i kako je upoznajem sve više sam siguran da je želim pored sebe za cijeli život.

Cura je savršene, a to što se udavala i što ima dijete… nebitno je. Drugari mi se i dalje smije… nebitno je… Ako stvarno dođe do svadbe vrlo rado ću ponovo da pišem…

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

VIC: Mujo, Fata i babica

user

Kćerka Branislava Lečića o odluci suda u slučaju Štajnfeld: Prvi put se oglasila, RIJEŠILA DA KAŽE

user

MLADA KOMŠINICA MI JE POSLALA PROVOKATIVNU SLIKU: Rekao sam joj da ću reći njenoj mami, A ONDA MI JE STIGLA JOŠ JEDNA FOTKA (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM