Ehomag
Zanimljivo

Majka i kćerka su ovako obučene pošle u prodavnicu! Čim su ih ugledali, rekli im da izađu napolje!

Majka i kćerka iz Velike Britanije požalile su se osoblju prodavnice iz koje su htjeli biti izbačeni zbog odjeće koju su nosili.

Chantelle Humphreys (46) i njena 18-godišnja kćerka Isabella posjetili su u nedjelju supermarket Asda u Kentu, južno od Londona. Majka kaže da je bio vruć dan, pa su oboje nosili lagane majice. Ali kad su došli u trgovinu, žena ih je zaustavila i zamolila da izađu.

“Rekla je da ono što nosimo nije dozvoljeno. Dodala je da je to bilo zbog naših vrhova. Rekao sam da je to smiješno “, rekao je Chantel za britanski Sun. Otkrila je i da je bila zaprepaštena kad je menadžer izašao i podržao njenu kolegicu, rekavši da će se ista pravila odnositi i na muškarce.

FOTO: Ilustracija

“Rekao je da je to porodična trgovina i da ono što smo nosili nije prikladno”, rekao je Chantel dodajući da su šokirani njihovim zahtjevom.

“Još uvijek sam u šoku. Kako može upoređivati? “Dodala je majka koja cijelo iskustvo opisuje kao * seizmično i uvredljivo.

Mami i kćeri je na kraju dozvoljeno da ostanu u trgovini, ali Chantel kaže da su otišle i zaklele se da više nikada neće kročiti tamo.

“Razumijemo da je vrijeme toplo, pa neki od naših kupaca odlaze na plažu, međutim, zamolili bismo ih da razmisle o drugim kupcima i prikladno se obuku prilikom kupovine”, stoji u izjavi iz trgovine Asda.

 

izvor: lajkaj.com

Related Articles

Snaju moje sestre svi znaju u gradu

user

Sin mi je rekao da je voli

user

SLUČAJNO SAM NAŠAO KĆERKIN TEST ZA TRUDNOĆU. PA ONA NIJE NORMALNA, IMA SAMO 18 GODINA, ODRIČEM JE SE!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM