Ehomag
Magazin

ANA BEKUTA NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? OGLASILA SE I OTKRILA DETALJE: Evo da li će produžiti ugovor- STAVILA TAČKU NA PRIČE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Ana Bekuta, koju smatraju jednom od najpravičnijih članova žirija u “Zvezdama Granda”, kaže da jedva čeka subotu kada će biti finale.

– Mi sada prepuštamo sve publici i glasovima, mi smo se trudili da odaberemo najbolje po našem mišljenju. Mislim da publika umije da procijeni i donese pravi sud – smatra Ana, a na pitanje da li ima favorita, diplomatski odgovara:

– Ne bih to sada komentarisala, ali moja kandidatkinja može da bude favorit. Ivana Bogićević je vrlo neobična, ima neobičan repertoar i prilično je zabavna. Pored toga, umije i dobro da pkeva.

ana-bekuta-printscreen-rts

Iako slijedi ljetnja pauza, nameće se pitanje da li ćemo Bekutu gledati u žiriju i sljedeće sezone.

– Ne znam da li ću biti u sljedećoj sezoni, to zavisi od dogovara i Saše Popovića. Svakako mislim da ću biti – iskrena je pjevačica, koja je prokomentarisala to što su joj mnogi zamjerili jer je takmičarki Zorji rekla da je uobražena.

– Nisam dovršila rečenicu kada sam joj rekla da je uobražena na sceni. To je bio moj drugarski savet da se malo opusti jer je odavala utisak nekog uobraženog, a nije takva. To je bio moj cilj i moja želja i onda sam primetila da se na narednom snimanju smeškala i nije nas gledala sa strahom, što znači da se opustila – ističe

Ana koja za buduće pjevače ima samo jedan savet:

– Radom se postiže sve, samo rad, red i disciplina.

Izvor:Kuir

Related Articles

MARINA GAGIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Objavila zajedničku sliku na Instagramu (FOTO)

user

ORI SE BIJELA KUĆA – UPRAVO STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zadrugari skočili na noge, OVO NISU OČEKIVALI (VIDEO)

user

EVO KAKO JE PROTEKAO PRVI SUSRET PAULE HUBLIN I FRANA PUJASA: On otkrio da li je vezi sa Anđelom Vešticom, a evo šta je poručio bivšoj!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM